(Sisuturundus) Muusikaportaal Sky.ee pürgib popkultuuri häälekandjaks

Sky Media raadiogrupp avas uue muusikaportaali Sky.ee, mille sihiks on saada Eesti juhtivaks popkultuuri kajastavaks meediakanaliks internetis.

www.sky.ee 

Värskes veebis saab kuulata kokku 16 erinevat raadiokanalit, nende seas on ka kõik Sky Media põhijaamad: Sky Plus, Retro FM, Rock FM, NRJ, Russkoje Raadio ning Sky Raadio. Lisaks pakub portaal värskeid meelelahutusuudiseid kõigile, kellele meeldib muusikavaldkonnaga kursis olla.

Sky.ee portaal koondab enda alla raadiote Sky Plus, Retro FM, Rock FM ja NRJ kodulehed ning nende jaamade parimate palade järelkuulamise võimaluse. Samuti saab lehel valida mitmete veebiraadiote vahel. Muusikasisu hakkavad looma ka artistid ise, esimesena on lauljatar Liis Lemsalu pannud kokku oma playlisti, mida samuti on võimalik portaalis kuulata.

„Selle asemel, et arendada kõikide jaamade kodulehti eraldi, otsustasime raadiod kokku ühele värskele platvormile panna ja tekitada nii suuremaid avastamisvõimalusi,“ ütles Sky Media loovjuht Priit Vare.

Uudse lahendusena pakub Sky.ee raadiote kuulamisel välja võimaluse laule “skippida”. Kui on soov mõnda eetrist kõlavat muusikapala vältida, saab portaali külastaja vajutada spetsiaalset nuppu ning kõlama hakkab uus pala. Selle lõppedes raadiostriim taastub. Laule “skippida” saab esialgu viis korda tunnis.

Sky.ee kirjutab igapäevaselt muusikast, sekka ka filmidest, telesaadetest ning moest. „USAs tehtud uuringud näitavad, et pea pooled inimesed tahavad muusikaga pidevalt kursis olla, kuni 24-aastaste seas on see protsent lausa 70,“ rääkis Priit Vare. „Siiani puudus võimalus popmuusika kohta ühest kohast eestikeelset infot hankida, see on nüüd loodud.“

Koos tehniliste tegijatega kuulub portaali meeskonda kümme inimest, lisaks hakkavad kaasa lööma mitmed välisautorid. „Tahame, et artistid ja sündmused leiaksid positiivset kajastust, sest kõikvõimalikku nuttu ja hala kajastavad teised juba piisavalt,“ tõdes Vare. „Koostöös muusikutega saame luua sootuks põnevamat sisu.“ 

Sky.ee sihtauditoorium on 18-35 aastane eestimaalane. Reklaamiklientidele pakub portaal kaasaegseid digimaailma standarditele vastavaid reklaamilahendusi (IAB), lisaks on võimalik ka sisu- ning koostööturundus. Reklaamihaldus on maksimaalselt automatiseeritud, mis võimaldab teenindada ka rahvusvahelisi kliente.

Portaali arendustöö tegi firma Web Systems. Sky.ee avakampaanias löövad kaasa Liis Lemsalu, Ott Lepland ning Elina Born, selle autoriks on agentuur Tabasco.

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

RUTHIE BELLE otsib TURUNDUSJUHTI

Ruthie Belle OÜ

22. veebruar 2019

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib KOMMUNIKATSIOONIJUHTI

Eesti Teadusagentuur

25. veebruar 2019

SOFTREND GROUP otsib TURUNDUSJUHTI

Softrend Group OÜ

17. veebruar 2019