25. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Telekom kutsub startup'e üles uuendama telekomi valdkonda

Eesti Telekom kutsus ellu Vunk kiirendi, millest on oodatud osa võtma tugevad digi-, turundus- ja kommunikatsiooniinimesed.

Vunki näol on tegemist Baltikumis ainulaadse kiirendiga - Eesti Telekom suurettevõttena kutsub üles uuendama telekomi valdkonda, mille kaudu võiks leida parima sünergia suure ja stabiilse ning väikese ja kiire vahel.

Augusti lõpus toimub kahe ja poole päevane arendusnädalavahetus ehk hackathon, kus visionäärid tutvustavad oma ideid ning kõik, kes on tulnud sooviga oma kompetentsiga kaasa lüüa, saavad liituda mõne meeskonnaga, et pühapäeva õhtuks oleks olemas tugev tiim, äriplaan, arusaam turust ja turundamisest ning töötav idee.

Programm on ingliskeelne. Koostööd tehakse Garage48 ja Startup Wise Guys’ga. 

"Profiili poolest ootame osa võtma kõiki arendajaid (back & front end), disainereid (veeb, UI, UX), visionääre ja kindlasti ka tugevaid turundajaid ja kommunikatsiooni inimesi, sest idee võib ju hea olla, kuid selle peab oskama oma klientideni viia. Osalejatel ei pea olema eelnevat hackathoni kogemust, kuid kui on pealehakkamist, siis kindlasti on see super kogemus," ütles Vunk Labs & Accelerator turundaja Kristi Saaremets.

Rohkem informatsiooni Vunki ja ürituse kohta on üleval: www.vunk.eu lehel.

Kontakt:

Kristi Saaremetswww.vunk.eu 

Programmijuht / TurundajaVunk Labs & AcceleratorMobiil: 55 653 555E-post: [email protected]

AS Eesti Telekom

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700