Autor: Silja Oja • 11. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reisiäpp CWT To Go™ nüüd kättesaadav ka Eesti reisijatele

Kui sinu töö eeldab reisimist, siis küllap oled olnud olukorras, kus lennuaeg või hotelli aadress on ununenud, lend on ootamatult hilinenud või värava number muutunud. Reisibüroo CWT Estonia klientidele piisab nüüd vaid CWT To Go™ mobiilirakendusest, et olla kursis oma reisiasjadega enne reisi ja reisi ajal.

Tänu rakendusele on CWT reisijal kogu tema reisiplaan alates lendudest kuni hotelli- ja autorendibroneeringuteni alati nutiseadmes kaasas.

CWT To Go™ reisiäppi saavad tasuta kasutada CWT kliendid kõikjal maailmas ja nüüd ka Eestis. Mugavalt allalaaditav ja lihtsalt kasutatav rakendus on Eesti turul ainulaadne ning loodud ennekõike ärireisijate vajadusi silmas pidades. CWT kaudu broneeritud reisiteenuste rakendusse kandumine ja infode uuendus toimub automaatselt. Reisija saab ise äppi lisada ka oma erareiside infot.

CWT To Go reisiäpp: 

- annab lennuinfot reaalajas, edastab automaatteateid lennumuutuste, hilinemise, tühistamise kohta

- võimaldab teha mobiilset check-in’i 250 lennufirma lennule

- sünkroniseerib reisiinfo äpi kalendrisse

- sisaldab sihtkoha infot, valuutakalkulaatorit, ilmaprognoose, Yelp kohalikku otsingut

- aitab kaardirakenduse abil sihtkohas orienteeruda

- võimaldab lennu hilinemisest või ärajäämisest pere ja kolleege kiirelt informeerida

Rohkem infot: www.carlsonwagonlit.ee

Rakenduse kasutamise eelduseks on CWT andmebaasis vastavate firma- ja reisijaprofiilide olemasolu. Need loob iga kliendi jaoks CWT tugitiim.

Lisainfo: [email protected] või telefonidel 640 7797 ja 640 7773.

CWT Estonia on suuruselt teine Eesti reisibüroo. Carlson Wagonlit Traveli (CWT) professionaalsed reisinõustajad ja tehnilised lahendused tagavad klientidele kvaliteetse ja optimaalsete kuludega reisiteeninduse enam kui 150 maailma riigis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700