5. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Lauluväljak: me ei ole ainult Laulupidu ja Õllesummer

Tallinna Lauluväljak koondab oma tegevuses erinevaid suundi: lauluväljaku kui kultuuriobjekti ja turismimagneti säilitamine ja arendamine ning ruumide rent õhtusöökideks, pidudeks, konverentsideks ja tooteesitlusteks. Lisaks pakub ettevõte suurt valikut mööblirenti. Lähemalt räägivad Tallinna Lauluväljak SA turundusjuht Lauri Vilt ning produktsiooni ja turundusspetsialist Hando Jaksi.

Tallinna Lauluväljak ei tähenda ainult laulupidu ja Õllesummerit, vaid koondab oma tegevuses erinevaid suundi: lauluväljaku kui kultuuriobjekti ja turismimagneti säilitamine ja arendamine ning ruumide rent õhtusöökideks, pidudeks, konverentsideks ja tooteesitlusteks. Lisaks pakub ettevõte suurt valikut mööblirenti. Lähemalt räägivad Tallinna Lauluväljak SA turundusjuht Lauri Vilt ning produktsiooni ja turunduse spetsialist Hando Jaksi.

Kellele on Lauluväljaku teenused suunatud?

Kõik Tallinna Lauluväljaku teenused on suunatud nii eraklientidele kui ka väikestele, keskmistele ja suurtele organisatsioonidele. Enda territooriumil aitame sündmusi korraldada alates ruumide, mööbli ning heli- ja valgustehnika rendist kuni toitlustusteenuseni. Me ei tegele ainult suursündmustega, vaid pakume rõõmuga ka näiteks 10-20 tooli renti pisema banketi või juubelipeo jaoks. Pakume oma teenust üle Eesti.

Millest teie renditeenus koosneb – mööbel, transport, paigaldus...?

Võimalik on mööblile ise järele tulla või tellida ka meilt täisteenusena transport, paigaldus. Samuti oskavad meie juba üle 10 aasta mööblirendiga tegelevad spetsialistid anda nõu keerulisemate messibokside ning mööblipaigutuse osas kitsastes või keerulistes tingimustes. Võib öelda, et teenust saab tellida üksikutest toodetest kuni võtmed kätte lahenduseni. Joonised on vajalikud olukordades, kus tuleb tööd teostada äärmuslikes oludes.

Millist mööblit teil rentimiseks on?

Tellida saab enamvähem kõike: laudu-toole-pinke, lavasid, piirdeid, garderoobimooduleid, prügikaste, valgusteid, telke, vaipkatteid ja isegi tiibklaverit. Võime üles ehitada messiboksi koos seinte, vaipade, valgustuse ja mööbliga. Paigaldame vajadusel kaableid ja ajutisi elektrijaotuskilpe. Lisaks laiale valikule on ka arvuliselt meie mööbliesemete arv väga suur: katame ära peaaegu kogu laulupeo toolide ja pinkide vajaduse. Pole probleemi lühikese ajaga keerulistes oludes panna paika 8000 tooli või 1500 riideriputuskohta koos numbritega.

Millistel sündmustel on teie inventari kasutatud?

Esiteks muidugi enamikul Tallinna Lauluväljaku viiel väli- ja kümnel sisealal toimunud suurtel ning väikestel üritustel, sealhulgas maailma kuulsuste kontserdid, Õllesummer ja laulupeod. Tallinn Music Week 2014-l oli enamik linnalavasid meie paigaldatud, Viru Folgil istusid kontserdinautijad laulupeopinkidel, Tallinna valimisjaoskondade sisustus oli meilt. Oleme Rocca al Mare suurhallis katnud kogu põranda istekohtadega ning märtsis Lennusadamas toimunud NATO üritusel oli samuti sisustus meilt. Narva kindluses toimunud Kaitseliidu perepäeval ehitasime koos partneriga üles kõik selleks päevaks vajaliku.

 Millised on renditava mööbli osas uuemad tuuled?

Eelmisel aastal lisandusid meie toodete hulka korraliku valguse ja peeglitega varustatud meigilauad, mida tellitakse moešõudele ja võistlustele. Väga populaarseks on saanud uued banketitoolid, mis sobivad pidulikele sündmustele nagu pulmad ja õhtusöögid ning samas ka tänu oma mugavusele ja ergonoomilisusele pikkadele koolitustele ja work-shop’dele. Suviseks hitiks on kott-toolid, mida on hea piknikutel ja väljas toimuvatel koolitustel-esitlustel kasutada.

Kuidas saab teile mööblit rentida – läbi kodulehe, telefoni teel, kohale tulles?

Kõige kiirema vastuse oma päringule saab alati e-posti teel [email protected] või täites ära kodulehel oleva ankeedi. Kirjalik päring ning kinnitus on alati ka kõige kindlamad, sest see aitab meil paremini töid ajastada ning hoiab ära hilisemad segadused, kes mida tellis ja kes mida lubas.

Kindlasti peab olema kirjas mida, kuhu, kui palju ning mis ajaks nii kuupäevaliselt kui ka kellaajaliselt soovitakse. Lisaks transpordivajadus ning kas paigaldust soovitakse meie poolt.

Kindlasti ei tasu jätta asju viimasele hetkele. Jah, oleme ka reageerinud kiirelt ja paindlikult 10 minutiga, kuid kliendi enda huvides oleks parem tellimus varem ära teha. Ja kui te ei oska ise täpset toolide-laudade või garderoobimoodulite arvu öelda, siis küsige meilt soovitust. Ja veel – mööblile ise järele tulles tasub küsida meilt selle mõõtmeid ja kaalu, et näiteks renditav lava ikka kliendi transpordivahendisse ära mahuks.

Tutvustage veidi ka Tallinna Lauluväljaku muid tegemisi.

Kui otsite sobivat kohta konverentsi, koosoleku, kontserdi, firmapeo, vastuvõtu, sünnipäeva, pulmade, laada või näituse jaoks, siis pakume valida 10 siseruumi ja 5 välisala vahel, mida saab ürituste raames ühendada ning luua avar peopaik suuremale sündmusele. Erinevaid ruume kombineerides saab luua nii privaatsemaid kui avaraid alasid. Olemas on ka väiksemad peoruumid, kus korraldada üritus intiimsemas seltskonnas.

Kui Tallinna Lauluväljakul parasjagu mõnda kinnist üritust ei toimu, on park kõigile huvilistele avatud 24/7 ning seal käiakse sageli jalutamas, sportimas, päevitamas ja piknikku pidamas. Põnev on lauluväljaku tuletorn, mille 43 meetri kõrgusest tornist näeb binoklitega Soome ja Rootsi laevadel olevaid inimesi ning kus on tehtud arvukaid abieluettepanekuid ning traditsioonilisi neiupõlvenimede ärasaatmisi.

Unikaalne on lauluväljaku laulupeoteemaatika – näiteks heliskulptuur Cromatico, kus huvilised võivad proovida oma lauluhäält, sest betoonist kõlakoja iga kamber kõlab ümisedes eri helikõrgusel vastu. Laulev pink, mis esitab laulupeol enimlauldud rahvuslikke laule ning loomulikult laulutaat Gustav Ernesaksa kuju.

http://lauluvaljak.ee

 

Autor: Gerli Ramler, Silja Oja

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700