Autor: Igor Rõtov • 1. juuli 2024

Rüütsalu usub, et meediamajad saavad Google'ilt oma miljonid tagasi

Ekspress Grupi tegevjuht Mari-Liis Rüütsalu leiab, et meediamajadel on võimalik digihiidudelt röövitud raha tagasi saada. Sel juhul börsifirma Ekspress Grupi kasum kahekordistuks, tõi saates “Kuum tool” välja Äripäeva peadirektor Igor Rõtov.
Ekspress Grupi juht Mari-Liis Rüütsalu on digihiidudelt raha tagasi saamise suhtes optimistlik.
Foto: Andras Kralla
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700