Autor: Eliisa Matsalu • 27. oktoober 2021

Digiturundaja: spetsialiste ostetakse üle ja palgasurve on meeletu

Kuigi Eesti ettevõtted ja turundajad on tublid, ei ole Eesti praegusel tööjõuturul piisavalt digiturundajad. Seetõttu tuleb neid ise välja õpetada, ütles digiturunduse agentuuri Nobel Digital partner Kristiina Tukk.
Kristiina Tukk näeb tööjõu nimel meeletut võitlust.
Foto: Kertin Vasser

Nobel Digital teatas eile, et nende tütarfirma Nobel Tech OÜ, mis on digiturunduse täisteenust pakkub digitaalmeedia agentuur, investeeris ligikaudu pool miljonit eurot Saksamaa iduettevõttesse Excelsea, et luua koostöös ülemaailmne turundusplatvorm väikestele ja keskmistele ettevõtetele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700