Autor: Hando Sinisalu • 26. juuni 2020

Alice Aaviksoo: Pikemas plaanis võib osa virtuaalsusest ürituste puhul püsima jääda

Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis rääkis üritusturundusfirma Orangetime juht Alice Aaviksoo ürituste ärist koroonakriisi järgsel ajal. Kas kriisis kõige enam kannatada saanud ärisektor näitab juba taastumise märke?
Foto: Raul Mee

Aasta teine pool paistab lahjem kui muidu, kuid võib ka juhtuda, et tahetakse üha rohkem korraldada ära jäänud üritusi, mistõttu võib tekkida suurem nõudlus kohtade järele, kui on võimalusi, rääkis Alice Aaviksoo.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700