Autor: Riho Kirsipuu • 29. oktoober 2021

Facebook muudab nime Metaks

Facebooki, kui ettevõtte nimi, muutub Metaks, mis peaks esile tõstma üleminekut virtuaalreaalsusele ja asetama esikohale metaversumi, vahendab Bloomberg.
Hommikul kaeti Facebooki silt "Like" logoga ning õhtul avaldati Meta logo.
Foto: Reuters/Scanpix

Eesmärk on distanseeruda ettevõte Facebooki sotsiaalmeediaplatvormist, mida on viimasel ajal räsinud mitmed skandaalid. Lisaks peaks see kajastama seda, et uue nimega Meta on midagi enamat kui sotsiaalmeedia. Juulis kommenteeris Mark Zuckerberg, et järgnevate aastate jooksul muutub ettevõte sotsiaalmeediaettevõttest metaversumi firmaks, ja just seda peaks uus nimi Meta ka esindama. Täna ütles Zuckerberg, et edaspidi on esikohal metaversum, mitte Facebook.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700