Autor: Äripäev • 20. november 2023

Meedialiit ei toeta avaliku teabe suuremat salastamist

Pildil riigihangete register.
Foto: Liis Treimann
Eesti Meediaettevõtete Liit ei toeta ministeeriumide katseid piirata senisest rohkem avalikku teavet ning leiab, et suurem salastamine ei ole avalikkuse huvidest lähtuv, seisab meedialiidu avalikus pöördumises.

Eesti Meediaettevõtete Liit leiab, et kehtiv avaliku teabe seadus, mille loomises said oma sõna öelda ka ajakirjanduse esindajad, toimib. Meedialiit märgib, et riigil on niigi juba suured võimalused infot salastada või kaitsta ning suuremat piiramist ei ole enam vaja.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700