Autor: Põim Kama • 31. mai 2023

Põim Kama: kas suudame luua kestliku ja eetilise PR- ning lobikultuuri?

Põim Kama.
Foto: Erakogu
Iga päev oma kliente innustades ja harides tuleb mõelda ka omaenese eetikale, sellele, kuidas suurte muutuste ajal öelda rohkem "jaa" kui "ei", kirjutab suhtekorraldaja Põim Kama (TUUM Consulting).

Üleminek jätkusuutlikule majandusmudelile sõltub tehnoloogiate arengu kõrval ennekõike sellest, kuidas käitub kapital ning milline on poliitiline ja õiguslik keskkond. Viimased sõltuvad omakorda sellest, kuhu on pööratud nii otsustajate kui avalik tähelepanu ning siin mängib olulist rolli edukas PR- ja lobitöö.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700