Tiina Tali lahkub Coop Pangast

Coop Panga turundus- ja kommunikatsioonijuht Tiina Tali asub alates 4. märtsist tööle Stockmann Eesti turundusosakonna juhina, Coop Pangal on käimas konkurss uue juhi värbamiseks.

„Olen töötanud finantssektoris kokku ligi kümme aastat – alustasin Swedbankis ja viimased seitse aastat töötasin Coop grupis. See on olnud väga põnev ja tegus aeg, mille sisse jäi Säästukaart Plussi ja Väikelaenu turule toomine Coop Finantsis ning seejärel juba Coop Panga lansseerimine. Täna tunnen, et on aeg kogemusi hankida uues valdkonnas,“ selgitas Tiina Tali.

Coop Panga juhatuse esimees Margus Rink lisas, et koos Tiinaga on Coop Panga meeskonnal selja taga kaks väga põnevat aastat, mille sisse jäi Krediidipanga ülemineku ettevalmistamine ja Coop Panga turule toomine, uute klientide värbamine ja suurima eelmise aasta projektina Coop Sula teenuse toomine kõikidesse 350 Coop Eesti poodi üle Eesti.

Väljakutseteks uue tööandja juures peab Tali Stockmanni positsiooni parandamist Eesti turul, e-kaubanduse arendamist ja uute innovatiivsete lahenduste pakkumist. 2019. aastal plaanib Stockmann kasutusele võtta mitmeid uusi tehnoloogilisi lahendusi kliendikogemuse personaliseeritumaks muutmiseks. Stockmanni turundustiimi kuulub 20 inimest, sealhulgas püsiklienditeeninduse- ja väljapanekuspetsialistid.

„Meil on hea meel saada oma meeskonda täiendust nii kogenud ja tunnustatud turundus- ja kommunikatsioonijuhi näol,” sõnas Stockmanni kaubamaja direktor Marge Türner. „Oleme lähiajal teostamas mitmeid olulisi strateegilisi projekte, nagu näiteks tootevaliku muutmine keskkonnasõbralikumaks ning Stockmanni toidumaailma kontseptsiooni uuendamine. Turundusel ja kommunikatsioonil on oluline roll nende tegevuste väljatöötamisel ning elluviimisel,” lisas ta.

Stockmanni senine turundusjuht Mari Villem asus eelmise aasta lõpus juhtima Peugeot Baltikumi turundust.

Tiina Talil on bakalaureusekraad Tallinna Ülikoolist haldus- ja ärikorralduse erialal ning hetkel täiendab ta ennast magistriõpingutel.

Tiina Tali võitis Coop Pangaga Aasta Turundustegu 2017 Grand prix ja on ka tänavuse Turundustegu 2018 þüriis.

Kui tahad astuda Tiina Tali tühjaks jäänud kingadesse, vaata kuulutust SIIN.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Eesti Teadusagentuur

03. märts 2019

LUX EXPRESS is looking for a PROJECT MANAGER

Lux Express

01. märts 2019