Hando Sinisalu • 15. september 2016
Jaga lugu:

Esimene ja viimane võimalus minna Amsterdami turunduskonverentsile

Pärnu Turunduskonverents toimub sel aastal 16. - 18. novembril Amsterdamis – esimest ja viimast korda. Viimast korda selles mõttes, et järgmisel aastal viime Eesti turundajad kusagile mujale: Berliini, Londonisse või Stockholmi.

Viimaste päevade jooksul on kavasse lisandunud mitme huvitava ettevõtte külastused:

HEINEKEN

Meie grupp külastab Heinekeni peakorterit Amsterdamis, kus kohtume Heinekeni kaubamärgi strateegilise juhatajaga (Brand Manager Strategic World Lagers). Heineken on maailma üks kõige ikoonilisemaid brände üldse ja eelmisel aastal auhinnati Heinekeni Cannes Lionis festivalil “Creative Marketer of the Year” auhinnaga. Heineken on brand, mille turundamisest on õppida absoluutselt kõigil – mitte ainult õlletööstusega seotud inimestel.

FOX-IT

FOX IT on 200 töötajaga küberturvalisusele spetsialiseerunud ettevõte. Tema suurim klient on Hollandi valitsus, aga nad on teinud tööd ka mitmetele globaalsetele korporatsioonidele, näiteks Yahoo’le. Meie delegatsiooni võtab vastu FOX IT turundusjuht Ellen Breugem. Loe lisa: https://en.wikipedia.org/wiki/Fox-IT

SNOOZEBABY OTSIB EESTIST ÕMBLEJAT 

Vestlesin eelmisel nädalal Snoozebaby omaniku Sjoerd Rameckersiga, kes kohtub meie delegatsiooniga Amsterdamis. Ta rääkis, et kõrgekvaliteedilist tekstiilist imikutele mõeldud voodipesu ja mänguasju toodetakse praegu Hiinas ja Türgis, aga kuna valuutakursside kõikumised ja transpordikulud ning ka karmid kvaliteedinõuded on teinud nendes maades tootmise ebamugavaks, siis oleksid nad huvitatud tootja leidmisest näiteks Eestist. „Meie kogused pole suured, Hiinas tootmise jaoks on need isegi liiga väikesed. Aga meil on vaja väga kõrget ja stabiilset kvaliteeti, sest beebikaupadele on ülikõrged turvanõuded,“ lisas Rameckers.

Amsterdami Turunduskonverentsi raames toimuvad ettevõtete külastused sisaldavad endas kohtumisi ja vestlusi ettevõtte turunduse ja müügi eest vastutavate inimestega. Need ei ole "kilemüts peas klassiekskursioonid". Uurime ja õpime, kuidas erinevad Hollandi ettevõtted turundavad.

Vaata Amsterdami turunduskonverentsi programmi ja pane ennast kirja:

www.amsterdamiturunduskonverents.ee

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com