Millised brändid võidavad Turundusteo?

"Seniste võidumeeste nimekiri on aukartustäratav. Tagasi vaadates tuleb nentida, et keskmise mastaabiga tegijatel pole kahjuks poodiumile asja olnud. Valdkondadest domineerib enim finantssektor, olles esindatud kuuel korral," analüüsivad varasemaid Aasta Turundustegu Grand Prix võitjaid Idea Grupi uuringute juht Mauri Sööt ja Idea Grupi Eesti juht Eha Talvist.

27. märtsil kuulutatakse välja Aasta Turundustegu 2013 võitjad. Best Marketing valib aasta turundajaid juba 1999. aastast ning uue võitja ootuses on põnev kiigata seniste võidumeeste poole, kes 14 aasta jooksul on pärjatud Eesti turunduse parimateks. Mis on need tegurid, mis turunduskonkursil edu toovad?

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

LIVIKO otsib GRAAFILIST DISAINERIT

Liviko AS

25. veebruar 2019

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib KOMMUNIKATSIOONIJUHTI

Eesti Teadusagentuur

25. veebruar 2019