Ecwadori juht Heily Aavik: ''Agentuuri jaoks on parim tunnustus, kui kampaania saavutab kliendi jaoks soovitud müügiedu''

Reklaamiagentuuri Ecwador juht Heily AavikReklaamiagentuuri Ecwador juht Heily Aavik räägib Best Marketingile antud intervjuus, mille poolest erineb Ecwador teistest agentuuridest ning kuidas on Ecwador suutunud majanduskriisi üle elada. Kuna hiljuti võitis Ecwador koos oma kliendi Leiburiga Saibi lansseerimise eest Aasta Turundustegu 2010 Grand Prix, räägime ka auhindadest ja konkurssidest. Mis on reklaamiagentuurile suurem tunnustus – Aasta Turundustegu Grand Prix või Aasta Agentuuri tiitel? Loe, mida vastab sellele küsimusele Heily Aavik, kes on kuulunud aastaid ERALi juhatusse, olnud ERALi president ja nii Kuldmuna kui Turundustegu konkursside þürii liige.

Mille poolest Ecwador teistest reklaamiagentuuridest erineb?

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

KIVILAINE otsib TURUNDUSKOORDINAATORIT

Kivilaine OÜ

28. veebruar 2019

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib KOMMUNIKATSIOONIJUHTI

Eesti Teadusagentuur

25. veebruar 2019