5. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti paviljoni külastas Shanghai EXPO 2010 esimesel päeval üle 30 000 inimese

EXPO 2010 Eesti paviljoni loojatiim: Kristian Paljasma (Identity), Janno Roos (Ruumilabor), Ants Lusti (Identity), Ionel Lehari (Identity), Illimar Truverk (Allianss Arhitektid), Andres Labi (Ruumilabor), Priit Hamer (Allianss Arhitektid), Allan Kompus (Allianss Arhitektid)

1. mail avati Shanghais EXPO 2010 maailmanäitusel Eestit esindav paviljon, mis sündis kolme agentuuri, brändingagentuuri Identity, arhitektuuribüroo Allianss Arhitektid ja sisekujundusbüroo Ruumilabor, koostöös.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700