21 aprill 2010
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Joel Volkov: ''Iga eestimaalase kohus peaks olema enne kaubandusketi külastust mõelda, kellele tema kroon läheb, kui ta sealt ostab''

Viimasel ajal on toimunud kaks märgilise tähendusega sündmust Eestis. Esiteks, Rimi otsusest lõpetada eestimaise liha müük tekkinud tugev resonants tarbijates ja teiseks, tuntud kaubamärgi Reval Hotels kadumine. Kodumaiseid brände jääb aina vähemaks - Hansapangast on saanud Swedbank, Revalist Radisson. Veski-Mati müslit valmistatakse Saksamaal, Selveri in-house makarone Leedus. Kas toote või brändi eestimaisus on üldse oluline? Turunduslikus mõttes on ju ilmselt Radissoni nime alt lihtsam hotelli välisklientidele müüa.

Sellest, kui tähtis on kaubamärgi, toote või tooraine eestimaine päritolu, räägivad Joel Volkov (Der Tank), Katrin Kull (Dreamers), Endrik Randoja (Fastleader) ja Aivar Voog (TNS Emor).

Sisu on kättesaadav ainult tellijale. Vaatamiseks logi sisse või osta ligipääs allolevalt lingilt.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
  • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
  • Ligipääsu ajakirja Kaja PDFidele
  • Jaga lugu:
    BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

    Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

    Bestmarketing.ee toetajad:

    Enimloetud
    Maarit Eerme
    Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
    Hando Sinisalu
    Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
    Cätlin Puhkan
    Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
    Helen Külaots
    Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com