12. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mozart Catering avas Tallinnas uue buffet-restorani

Kohvik-buffet Poogen mahutab kuni 200 külastajat ning on ideaalne paik nii töiste kui pidulike sündmuste puhul
„Mozarti töötajad olid 120% asja juures nii enne üritust, ürituse ajal kui ka pärast seda. Agentuurile on see alati tohutu kergendus, kui partnerid oma töösse pühendumisega suhtuvad ning meie peavastutajatena saame rahulikult ülejäänud pisidetailide pärast muretseda,” meenutab koostööd Mozart Cateringiga Orangetime Eventsi partner Inge Tõruke.

Küsimustele vastab turundusjuht Kaja Urb:

Avasite augustis Rahvusraamatukogus uue kohvik-buffet-restorani Poogen (www.kohvikpoogen.ee; Facebook). Milliseid võimalusi see turundajatele ja ürituste korraldajatele pakub?

Poogen on paik, kuhu on võimalik tulla lisaks päevasel ajal lõunatamisele ka õhtusel ajal suurema seltskonnaga. Pakume päevasel ajal toitlustust RRK-s toimuvatele seminaridele ja konverentsidele, samuti on siin võimalik pidada näiteks asutuse jõulupidu. Poognasse mahub pidulike laudade taha istuma kuni  200 inimest nõnda, et kõigil on võimalik end mugavalt tunda.

Meie juures saab ruume kombineerida ja muuta vastavalt seltskonna soovile ning kliendil on võimalik dekoreerida ruumid konkreetse ürituse vajadustest lähtuvalt. Olgu stiilipidu või pidulik vastuvõtt – meeldejääv õhtu saab garanteeritud. Loomulikult on alati võimalik tulla tellimuste puhul ette veine ja toite degusteerima, et olla menüüvalikus kindel. Ka muus osas ei pea muretsema – aitame omalt poolt kõige peoks vajalikuga - alustades toitlustusest ning lõpetades stiilsete lauakaunistustega.

Olenevalt klientide arvust ja ürituse iseloomust saab lasta meie juures kombineerida just konkreetse seltskonna vajadustest lähtuva menüü. Arvestame alati külalistega ning tuleme erisoovidele vastu.

Kes teie meeskonda kuuluvad?

Meie cateringi meeskonda kuuluvad vaid oma ala tipud. Siinkohal ei saa mööda vaadata meisterkokk Aleksandr Nikoškovi saavutustest – viimastel aastatel on just tema hõivanud koha Aasta Koka konkursi esikolmikus ning olnud Eesti Vabariigi 97. aastapäeva presidendi piduliku vastuvõtu üks peakokkadest.

Mozart Catering: "Meie jaoks on oluline, et iga külaline tunneks end hästi"

 

Hõrgud suupisted viivad keele alla ka nõudlikumal gurmaanil

Mille poolest erinete teistest cateringidest?

Oleme väga paindlikud ning püüame alati leida võimaluse kliendi soovide täitmiseks. Olenevalt külaliste arvust ja ürituse iseloomust saab meie juures lasta kombineerida just oma seltskonna vajadustest lähtuva menüü.

Grill- ja barbeque toite pakkuv BBQ Catering on aga alati valmis tulema oma hõrgutistega just sinna, kuhu soovite – kasvõi kliendi koduhoovi. Unikaalne haagis-köök tehakse lahti just seal, kus klient soovib ning selle ümber kogunedes on võimalik jälgida, kuidas kokk toitu valmistab. Nõnda saavad kokkutulnud jälgida mugavalt toidu valmimisprotsessi, küsida selle kohta ning hiljem kodus retsepte praktiseerides maitseid taasavastada.

Kui pikk on teie kogemus?

BBQ Catering OÜ haare on loomulikult tunduvalt laiem kui vaid Poogen – tegutseme juba aastast 2008. aasta ning meie tegemiste hulka kuuluvad lisaks ka sellised brändid nagu Mozart Catering www.mozartcatering.ee, Facebook, BBQ Catering www.bbqcatering.ee, Facebook  ja kohvik Muna Narvas Facebook.

Meie meeskond annab omalt poolt alati kõik, et kliendi jaoks oleks tegemist unustamatu üritusega ning külastajad lahkuksid rahulolevatena. Samuti on meie jaoks oluline, et oleme suutnud suurendada aasta-aastalt korduvklientide arvu. See näitab klientide usaldust ning loob aluse pikaajalisele koostööle.

BBQ haagis-köögis saab jälgida toidu küpsemist ka kliendi koduõuel

Kui suuri sündmusi olete võimelised toitlustama?

Mozart Cateringi meeskonna võimekus väljendub selleski, et aastate jooksul oleme olnud ainutoitlustajateks järjest suurematel rahvarohketel väliüritustel – 2014. aastal toitlustasime üldtantsupeo raames Kalevi Staadionil kuni 25000 inimest päevas, aastaid oleme olnud ainutoitlustaja Kiviõli Motofestivalil ning Rally Estonia võistlusel. Suuremad kordaminekud lisavad kindlustunnet tuleviku tarbeks ning annavad märku sellest, mida oma meeskonnaga suudame.

Kellega huvi korral ühendust võtta?

Kindlasti tasub huvi korral heita pilk meie kodulehtedele ning FB lehtedele. Kodulehel saab täita hinnapäringu saamiseks http://www.mozartcatering.ee/hinnaparing ning loomulikult võib meile saata emaili [email protected] või helistada +372 58070680. Vastame hea meelega küsimustele ning aitame korraldada teile vajaliku meeldejääva sündmuse.

Mozart Catering teeb igast üritusest kliendile unustamatu maitseelamuse

Orangetime Events projektijuht, partner Inge Tõruke:

“Mozart jõudis meieni läbi kliendi, kelle üritusi nad juba pikemat aega olid teenindanud ning kellega klient ise väga rahul oli. Ka meie ei pidanud pettuma - paindlikud, sõnapidajad, kaasamõtlejad. Iga partneri puhul see paraku elementaarne ei ole, aga Mozart hoidis neid väärtusi au sees.

Premia 60. juubeli korraldamise juures oli mitmeid nüansse, mis nõudsid mugavustsoonist väljatulemist ning uute lahenduste otsimist. Tellijana jäi mulje, et Mozarti töötajatele valmistab ka tegelikult siirast rõõmu asjade uuesti ja uuesti ümbertegemine, mitte kordagi ei tundnud ma nende suhtumises tülpimust ega tajunud stiili “teame ise paremini, kuidas asjad käivad”.

Mozarti töötajad olid 120% asja juures nii enne üritust, ürituse ajal kui ka pärast seda. Agentuurile on see alati tohutu kergendus, kui partnerid oma töösse pühendumisega suhtuvad ning meie peavastutajatena saame rahulikult ülejäänud pisidetailide pärast muretseda.”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700