Silja Oja • 3. veebruar 2016
Jaga lugu:

SmartAD hakkab eksklusiivselt müüma Perekool.ee'd

Eelmisel nädalal allkirjastasid lepingu Eesti Ämmaemandate Ühing ning internetireklaamiettevõte SmartAD, mille kohaselt hakkab alates 9. veebruarist 2016 TV3 meediagruppi kuuluv SmartAD müüma eksklusiivselt Perekool.ee reklaamlahendusi.

Samale perioodile on planeeritud Perekool.ee veebilehe uuendamine, mis peaks endaga kaasa tooma puhtama veebi ning parema kasutatavuse mobiilsetes seadmetes. Koostöös jätkatakse töötavate reklaamlahenduste pakkumist kui ka arendatakse juurde uusi võimalusi.

"Perekool.ee'ga koostöö alustamine suurendab veelgi SmartADi reklaamiplatvormi reach'i ning kindlustab meie juhtivat positsiooni reklaamivõrgustike kategoorias Eestis." kommenteeris uudist SmartADi tegevjuht Rando Rannus.

Perekool.ee on Eesti Ämmaemandate Ühingu poolt hallatav Eesti suurim pere ja laste kasvatamise temaatiline portaal. SmartAD on TV3 meediagruppi kuuluv internetireklaamiettevõte, kes pakub sihitud reklaamikampaaniaid üle Baltikumi.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com