Autorid: Anti Saluneem, Andrei Gapon • 22. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logotrade

Aadress: Pärnu mnt 160A, 11317 Tallinn

Telefon: +372 614 2162

Veeb: www.logo.ee

Facebook: Logotrade reklaamkingitused ja meened

Youtube kanal: Logotrade reklaamkingitused ja meened

Teenused: Trükiteenused

Võta ühendust

Anti Saluneem, Tegevjuht/Projektijuht, +372 525 1155, [email protected]

Andrei Gapon, Projektijuht, +372 502 6676, [email protected]

Töötajate arv: 8

Miks valida Logotrade?

Reklaamtoodetele logode pealekandmisel ja trükiprotsessis kasutame tänapäevaseid kvaliteetseimaid võimalusi, mille tulemusel säilitavad kõik meie pakutavad tooted esindusliku välimuse pikaks ajaks. Kõik Logotrade’is trükitud tooted läbivad range kvaliteedi- ja ohutuse kontrolli, sest meile on olulised kliendi usaldus, lojaalsus, kindlustunne ja rahulolu. Meilt reklaamtooteid ostes saate öösel rahuliku südamega magada, teades, et olete teinud õige valiku.

Pakume klientidele logode pealekandmise teenust, näiteks graveerimist, tikkimist, tampo-, digi-, siidi-, UV- ja presstrükki jmt. Logotrade’i valmistatud reklaamkingitused rõõmustavad kõiki.

Reklaamteenused LOGOTRADE-st:

Graveering, Tikand, T särgi trükk, Digitrükk kangale, Trükiteenused, UV Trükkimine

Logoga reklaamtooted LOGOTRADE-st:

Logoga akupangad, Logoga joogipudelid,Logoga helkurid, Logoga nokamütsid, Logoga stressipallid, Logoga sussikotid, Logoga vihmavarjud, Logoga reisikohvrid, Logoga bluetooth Kõlarid, Logoga termostassid, Logoga mikrofiiber rätikud, logoga poekotid, Pardakaamerad logoga, Pastakad logoga, Termoskruusid logoga, Veepudelid logoga, Põlled logoga, Aktiivsusmonitorid logoga, Võtmehoidjad logoga, Seljakotid logoga, Reisikotid logoga, T-särgid logoga, Kruusid logoga, Termosed logoga, Märkmikud logoga, Spordikotid logoga, Fliisid logoga, Pleedid logoga, Joped logoga, Pusad logoga, Polosärgid logoga,Mälupulgad logoga, Softshell joped logoga, Pastapliiatsid logoga, Sallid logoga, Lipsud logoga, Kõlarid logoga, Päikeseprillid logoga, Bluetooth Kõrvaklapid logoga, Hommikumantlid logoga, Saunalinad logoga, Rahakotid logoga, Rannakotid logoga, Visiitkaardihoidjad logoga, Kalendrid logoga ja palju muud.

Vaata videot!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700