Autorid: Anti Sarap, Andres Männisalu • 13. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dispak OÜ

Aadress: Pilvetee tänav 6, Mustamäe linnaosa, 12618 Tallinn

Telefon: +372 660 0137

Veeb: www.dispak.ee; www.paberkotid.ee; www.okokotid.ee

Blogi: www.dispak.ee/blogi

Facebook: dispakpackages

Teenused: Reklaamtooted

Võta ühendust:

Anti Sarap, [email protected]

Andres Männisalu, [email protected]

Töötajate arv: 9

Aasta käive: 1 356 000

Teenused:

Suurim valik paberkotte Eestis, sealhulgas ka sertifitseeritud taaskasutatud paberist kotid ( 100% recycled)Puuvillasest riidest ja ka  orgaanilisest puuvillasest riidest kotid.Non woven kangast kotid.Eritellimusel, käsitööna valmistatud kotid, karbid erinevate suurustega, siidipaber, atlaslint logo pealtrükiga.Kõikidele toodetele teostame logo pealetrükki ja enamikele toodetele algab miinimumkogus trükiga kõigest 50 tükist.

Mille poolest erineme:

Dispak on viimase 20 aasta jooksul spetsialiseerunud just trükiga paber-ja riidest kottidele.

Oleme teinud enda jaoks viimse kui detaili selgeks ja lihtsustanud maksimaalselt tellija (ehk Sinu) jaoks protsessi.Saame väga hästi aru, et see on Sinu jaoks lihtsalt üks kohustus, mis on vaja ära teha, ja Sa ei soovi sellega oma pead kuigi kaua vaevata.

Numbrid Dispaki kohta:

oleme olnud eraettevõtluses 25 aastatviimased 20 spetsialiseerunud trükiga reklaampakenditeleaidanud üle 3000 kliendi Põhjamaadesmüüme aastas üle 2 miljoni paberkotieritellimusena saab meie käest üle 1000 erineva tootelaos on rohkem kui 480 erinevat toodet

Tehtud tööd: www.dispak.ee/Galerii

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700