29. september 2015
Jaga lugu:

Digiekraanid näitab pilti uutel ekraanitulpadel

Viimsi Market  

Digitaalse välimeedia operaator Digiekraanid läheb sügisele vastu uute ekraanitulpadega kolmes uues asukohas. Kahepoolsed tulbad näitavad pilti kahes kohas Viimsis – vastvalminud Viimsi Marketis ja Viimsi Keskuses ning Tartus Tasku keskuses.

Kui mõlemad Viimsi ekraniseerimisprojektid on uued, siis Tartu Tasku keskuse puhul on tegemist formaadivahetusega vanast uueks. „Tasku keskuses otsustasime eemaldada landscape ekraanid ja asendada need portreeformaadis ekraanitulpade vastu, kuna mõõdistused on näidanud tulpade oluliselt kõrgemat märgatavust võrreldes nö tavaekraanidega,“ ütles Digiekraanid OÜ tegevjuht Priit Pedanik.

Lisainfo:

Fredi FilingMüügi- ja turundusjuhtDigiekraanid OÜfredi@digiekraanid.ee +372 580 32 717www.digiekraanid.ee 

Viimsi Market  

„Kõrgema märgatavuse põhjused on tegelikult lihtsad ja loogilised - ekraanid on oluliselt suuremad ja meeldivalt silmade kõrgusel. Alates 2014. aasta teisest poolest olemegi oma siseruumides asuvate turundustoodete puhul juurutanud vaid portreemõõdus 65-tolliseid kõrge eredustasemega Full HD resolutsioonis ekraanitulpasid,“ lisas Pedanik.

Viimsi Keskus sai lisaks ekraanitulpadele ka 3x6-meetrised LED-ekraani õue, mis on nähtavad autojuhtidele Randvere teel suunaga Viimsisse.

Viimsi Keskus  

Digiekraanid OÜ on Eesti suurim digitaalse välimeedia operaator. Ettevõte haldab reklaamekraane 27 tõmbekeskuses üle Eesti, lisaks kolmeteistkümnes Rimi hüpermarketis, Tallinn-Helsingi vahelisel Linda Line laevaliinil ning kaheteistkümnel suurel LED-ekraanil linnatänavatel. Väli-LED-ekraanidest 8 asuvad Tallinnas. Sõltuvalt kampaania kestvusest ja eesmärgist saab Digiekraanidel oma 10 sekundi pikkust digitaalset plakatit kuvada kas 10, 20 või 40 korda tunnis.

Tasku Keskus  

Digiekraanid OÜ, Artist Siseraadiod OÜ ja BTL Media OÜ kuuluvad tõmbekeskustele terviklikke meedialahendusi pakkuvasse gruppi. Ettevõtete fookuses on siseraadio, sise- ja väliekraanid ning esitlus- ja promotsioonitegevused. Grupis töötab 36 oma ala professionaali.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com