Kaubamaja turundust hakkas juhtima Enel Kolk

Enel Kolk
Enel Kolk

Alates 31. oktoobrist täidab Kaubamaja turundusdirektori ametikohustusi Enel Kolk. Senine turundusdirektor Britta Ratas läks lapsehoolduspuhkusele.

„Mul on tõesti hea meel ja au anda oma panus Kaubamaja arengusse ja turundustegevusse,“ ütles Kolk.

Ta usub, et Kaubamajal on koht iga eestlase südames. „Turundajale on see suur vastutus ning kahtlemata põnev väljakutse. Minu jaoks on see lõputult paeluv ning suhtun suure kirega võimalusse kanda edasi Kaubamaja väärtusi, mis ühelt poolt räägivad ettevõtte väärikast ajaloost ja pikkadest traditsioonidest, kuid teisalt on Kaubamaja siiski Eesti ärimaastiku ja kaubanduse vankumatu lipulaev, mis ei väsi üllatamast innovatiivsete lahenduste, trendikuse ja avatusega,“ rääkis värske turundusdirektor oma uuest vastutusest ja väljakutsest.

Enel Kolk on lansseerinud kodumaise tarbekeemia sarja Mayer ning hiljem juhtinud ka selle turundust. Seitse aastat vastutas ta Balbiino turunduse, kommunikatsiooni ja tootearenduse eest ning käesoleva aasta septembris juhtis ta ülemaailmse Maailmakoristuspäeva rahvusvahelist kommunikatsiooni.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!
  • Maarit Eerme

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib TURUNDUSE SPETSIALISTI

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

31. jaanuar 2019

DANSKE BANK GROUP otsib KOMMUNIKATSIOONIJUHTI Eesti filiaalis

Danske Bank AS Eesti filiaal

20. jaanuar 2019