Age McCanni uus projektijuht on Hanna Loodmaa

Hanna Loodmaa
Hanna Loodmaa

Siiani Kaubamaja turundustiimis töötanud Hanna Loodmaa liitus loovagentuuriga Age McCann.

Kaubamajas töötas Hanna kokku pea 6 aastat, alustades ajakirja Hooaeg assistendina, seejärel jätkates turundustiimis projektijuhina ja viimased 4 aastat moemaailmade turundusspetsialisti ning ajakirja Hooaeg tegevtoimetajana.

„Kaubamajas oldud aeg oli imeline ning ma ei vahetaks seda mitte millegi vastu. Omandatud kogemus on hindamatu. Olen saanud töötada tõenäoliselt parima turundustiimiga ning suurepäraste juhendajate käe all, nende hulgas Anne-Liis Ostov ja Britta Ratas,“ ütles Hanna.

Turundusspetsialistina juhtis Hanna Kaubamaja suuri imagokampaaniaid, viimane nendest “NAINE. Üks ja ainus.” Korraldas suuri pressi- ja kliendiüritusi. Sellesügisene rongkäik läbi Tallinna südalinna, mis kulmineerus moeshow’ga restoranis Härg, oli neist tema enda sõnutsi kõige vingem.

Igapäevaselt tuli kätt pulsil hoida sotsiaalmeediakanalitel, e-poe visuaalsel poolel, eelarvel, korraldada pisemaid kampaaniaid jne.

„Nüüd tundus õige aeg edasi liikuda ja ennast proovile panna uues kohas. Age McCannis olen projektijuht ning olulisim lüli kliendi ja loovtiimi vahel. See on hästi põnev ja parajalt väljakutsuv, sest siiani olen ise olnud just kliendi rollis. Olen Ages olnud vaid nädalakese, aga selle lühikese ajaga mõistnud, et liitusin tõeliselt vinge kollektiiviga ja saan töötada ägedate inimestega, kellelt mu on palju õppida. Käsil on ka juba mitu põnevat projekti ja usun, et see kõik on alles algus,“ kommenteeris Hanna Age McCanniga liitumist.

Hanna on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna.

Tema huvialadeks on kokkamine, reisimine, jooksmine, tennis, padel, mäesuusatamine, lumelauaga sõitmine ja crossfit. Ta on läbinud Golf Green Card kursuse.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DANSKE BANK GROUP otsib KOMMUNIKATSIOONIJUHTI Eesti filiaalis

Danske Bank AS Eesti filiaal

20. jaanuar 2019

HAVAS ESTONIA otsib LOOVKIRJUTAJAT

Havas Estonia

20. jaanuar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019