Musta Muna loovjuhiks sai Heiki Reinmann

Heiki Reinmann
Heiki Reinmann

Reklaamiagentuuri Must Muna loovjuht Heiki Reinmann mõtiskleb, miks ta tollele loovagentuuriks pürgivale reklaamiagentuurile oma väikse sõrme andis ning kuidas kogu keha ja hingega sisse kukkus.

Kui Must Muna mõni aeg tagasi minu poole pöördus ja loovjuhi ametikohta pakkus, olin parasjagu eluetapis, kus ei teadnud, kuidas tööalaselt edasi liikuda. Olin erinevates agentuurides töötanud juba 15 aastat ning olnud ka kliendi kingades. Nende kahe erineva vaatenurga kombinatsioonina tekkinud kogemused, aastate jooksul lihvitud oskused ning sisetunne hakkasid üha enam märku andma, et automaatpiloodil töötades jääb midagi puudu. Olin sattunud mugavusstsooni, mida iseloomustas ebamugavustunne.

Must Muna erines teistest eelkõige selle poolest, et agentuur oli kasvufaasis. Struktuur oli  muutumas ja automaatpiloot otsustati välja lülitada. Tundsin väljakutset ja võimalust selles kõiges oma panus anda, sest just loomise ja kasvamise faas inspireerib mind nii tööalaselt kui ka üldse elus kõige rohkem.

Meie agentuur ja meeskond on teinud lühikese ajaga suure hüppe. See on veidi mõistatuslik ja salapärane sünergia, mis hoiab meie motivatsiooni kõrgel ja paneb tegutsema ühise eesmärgi nimel. Selline positiivne ja sütitav vibe, mis tuleb meie inimeste seest, õnnestumistest, üksteisele kaasa elamisest ja ellusuhtumisest.

Heiki Reinmann
Loovjuht
Must Muna

Must Muna OÜ tegevjuht Monika Seimar: „Juba esimesel kohtumisel oli kiiresti selge, et meie maailmavaated ja nägemused ühtivad. Heiki on ideaalne meeskonnamängija ja ta inspireerib oma oleku ning loovusega kogu meie meeskonda. Ta on intelligentne, stiilipuhas ja kindlameelne ning see meeldib ka klientidele. Meile muidugi ka.”

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HAVAS ESTONIA otsib LOOVKIRJUTAJAT

Havas Estonia

20. jaanuar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib TURUNDUSE SPETSIALISTI

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

31. jaanuar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019