Reklaami­monitooring: mai 2018

Lehtede veebireklaamikäive jäi mullusele tasemele. Veebireklaamifirmade käive vähenes 5%. Bännerreklaamimüük on muutunud keerulisemaks. Raadireklaam näitab ootamatult suurt tõusutrendi. Hästi läheb ka välireklaamifirmadel Telereklaam suurenes paar protsenti.

Võrreldes 2017. aasta maiga vähenes viie juhtiva lehe reklaamimaht 54 külge ehk 4%, moodustades 1140 külge. Käive suurenes 50 tuh. eurot ehk 3%, moodustades 1845 tuhat eurot. Suhteliselt lahja tulemus. Kasv tuli põhiliselt Postimehe ja Õhtulehe arvelt. Äripäeva reklaamimüük on stabiliseerumas. Ekspressmeedia lehtede (Eesti Ekspress ja Eesti Päevaleht) reklaamimüük kahanes.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DEKOOR otsib TURUNDAJAT - DISAINERIT

Dekoor

17. oktoober 2018

RICKMAN TRADE OÜ is looking for a JURA PRODUCT MANAGER

Rickman Trade OÜ

26. oktoober 2018