Standardi brändijuht on Kairi Pops

Kairi Pops
Kairi Pops

Standardi brändijuhi ametikohal alustas esmaspäeval tööd Kairi Pops, kellel on laialdaselt kogemusi erinevates sektorites turunduse juhtimisel ja koordineerimisel.

Tegu on Standardis äsja loodud ametikohaga, millega soovitakse saavutada AS Standardile selgem kuvand ja täiustada brändi. "Mul on suur au niivõrd olulisel ja pikaajalisel ettevõttel brändi arenduses kaasa rääkida ja oma mõtteid ning ideid rakendada", ütles Kairi Pops.

Kairi on seni töötanud erinevates ettevõtetes turunduse ametikohtadel, ta on olnud Eesti Posti uue brändi Omniva lansseerimise meeskonnas, korraldanud Balteco turundust ning koordineerinud rahvusvahelises ettevõttes Wienerberger Baltikumi turundust. Kairil on Tallinna Tehnikaülikoolist magistrikraad turunduses ja juhtimises.

AS Standard on Baltimaade suurim ühiskondlike ruumide sisustamisega tegelev ettevõte, mis tegutseb juba aastast 1944. Standardi äritegevus jaguneb kahe põhisuuna vahel: StandardPro pakub lahendusi hotellide ja muude projektikeskset lähenemist vajavate ruumide sisustamisel, StandardOffice on keskendunud büroopindade interjöörilahendustele.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib TURUNDUSE SPETSIALISTI

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

31. jaanuar 2019

DANSKE BANK GROUP otsib KOMMUNIKATSIOONIJUHTI Eesti filiaalis

Danske Bank AS Eesti filiaal

20. jaanuar 2019