Pauligi kontserni OOH äriüksuse juhiks sai Marta Piigli

Marta Piigli
Marta Piigli

Marta Piigli asus alates maikuust tööle Pauligi kontserni kohvidivisjoni Paulig Professional üksuse juhina. Tegu on kogu Pauligi Out-Of-Home (OOH) ehk väljaspool kodu äriüksuse juhi ametiga. Marta Piigli meeskonda kuuluvad maajuhid ja erinevate funktsioonide juhid (müügiorganisatsioon, turundus, järelteenindus).

Kohvidivisjoni OOH üksuses on kokku 200 töötajat Soomes, Rootsis, Norras ja Baltimaades ning üksuse käive on 65 mln eurot.

Marta Piigli juhtis seni kohvidivisjoni Baltikumi OOH üksust. Tal on MBA kraad ja ta on Pauligis töötanud aastast 2007 erinevates müügi ja turunduse juhtimisega seotud ametites. Enne seda on ta töötanud kommunikatsiooni- ja turundusvaldkonnas nii era- kui ka avalikus sektoris.

Pauligi kontsern on aastal 1876 asutatud rahvusvaheline toiduainetööstuse valdkonnas tegutsev perefirma. Peamised tegevusalad on kohv, Paulig Foods ja Snack Food ning kaubamärgid Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold&Green ja Poco Loco. Pauligi kontsernis on kokku 2000 töötajat 13 riigis ja 2017. aasta müügikäive oli 929 mln eurot.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

DANSKE BANK GROUP otsib KOMMUNIKATSIOONIJUHTI Eesti filiaalis

Danske Bank AS Eesti filiaal

20. jaanuar 2019