Elu maal ehk milline on igapäevaelu perifeerias? Lustivere

Loovagentuur Taevas Ogilvy toob koostöös Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakooli praktikaprogrammiga Best Marketingi lugejateni viis lühidokki elust maal. Kuni 8-minutiliste dokumentaalfilmide autoriteks on BFMi dokumentaalfilmi õppetooli magistrandid Ruta Pakalne ja Dmitri Shushuyevi.

Lühidokkfilmide eesmärk on näidata tavalisi eestlasi tavalises Eestis – millest nad mõtlevad ja kuidas elavad. Loovagentuuri soov on mõista tänu sellele paremini neid, kes ettevõtte klientide tooteid või teenuseid tarbivad. Inimesi, kes ei ela linnamüüride vahel meile omases info- ja meediamüraga küllastunud keskkonnas. Nende lugude kaudu saab igaüks viia end maale, kus elu ja mõtlemine käib hoopis teises rütmis.

Viis lühifilmi valmisid loovagentuuri Taevas ja BFMi dokumentaalmagistrantide praktikaprogrammi raames. Kahele praktikandile anti ülesandeks jäädvustada elu maal. Valminud klippide sisu, asukohad ja stsenaarium on magistrantide Ruta Pakalne ja Dimitri Shushuyevi puhas autoritöö, mille valmimisprotsessi agentuur ei sekkunud.

Viiel järjestikul nädalal viib lühidokkfilmide sari “Taevas maal” Best Marketingi lugejad Jõgevamaale Lustiverre, Pärnumaale Lavassaarde, Raplamaale Vahastusse, Harjumaale Kloogale ja Lääne-Virumaale Kalvisse, et kohalike elanike kaudu nende elust osa saada.

LUSTIVERE

Kui sa elaksid Lustiveres, oleksid saanud eelmisel talvel ühe korra massaažis käia. Vahel harva käivad seal külalisetendused, aga peamiselt peab ikka ise teatrit tegema. Või ilusat loodust vaatama.

Tallinnast 137 km kaugusel
#lustivere – Instagramis 16 postitust (see on rohkem kui praegu Põltsamaa vallas kinnisvarakuulutusi, mida on hetkel 10 tk)

Järgmine lühifilm järgmisel nädalal! 

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

STOCKMANN AS otsib KOMMUNIKATSIOONISPETSIALISTI

Stockmann AS

13. jaanuar 2019

SALONSHOP BALTIC OÜ otsib TURUNDUSJUHTI

Salonshop Baltic AS

31. detsember 2018

MUST MUNA OÜ otsib GOOGLE'I KONTOHALDURIT

Must Muna OÜ

14. detsember 2018