Eestlasi pärjati ülebaltilisel kommunikatsiooni­konkursil kolme auhinnaga

Ann Hiiemaa (Meta Advisory), Aleksandra Moorast (Corpore), Hannes Hamburg (Hamburg & Partnerid) ja Jonatan Karjus (Meta Advisory)
Ann Hiiemaa (Meta Advisory), Aleksandra Moorast (Corpore), Hannes Hamburg...

Riias jagati 2. märtsil Balti riikide parimatele kommunikatsioonitöödele auhindu. Eesti edukaim PR-agentuur oli Meta Advisory.

Eesti agentuurid tõid mainekalt Baltic Communication Awards 2018 konkursilt koju kolm kolmandat kohta koroporatiivkommunikatsiooni, 0-eelarvega projektide ja rahvusvahelise kommunikatsiooni kategoorias.

Meta Advisory auhinnati Eesti edukama agentuurina kolmanda koha väärilisteks nii 0-eelarvega projektide kui ka rahvusvahelise kommunikatsiooni kategoorias. Tunnustuse tõid värbamisrakenduse MeetFrank edukas lansseerimine (projektijuht Ann Hiiemaa) ja orienteerumise maailmameistrivõistluste rahvusvaheline teavitustöö (projektijuht Jonatan Karjus).

Hamburg & Partnerid tuli kõrgelt hinnatavale kolmandale kohale korporatiivkommunikatsiooni valdkonnas tööga „Kuidas saada seitsme kuuga kõige mainekamaks ettevõtteks? Statoilist sai Circle K.“ Projekti esitles konkursil Hannes Hamburg.

Konkursile esitati sel aastal kõigist Balti riikidest rekordilised 160 tööd. Rahvusvahelises þüriis olid esindatud võrdselt Eesti, Läti ja Leedu esindajad. Eestist osales þüriis Aive Hiiepuu (PR Concept), Aleksandra Moorast (Corpore), Aune Past (Past ja Partnerid) ja Peeter Tali (NATO Strateegilise Kommunikatsiooni Kompetentsikeskus).

Mi:t&Links Baltic Communications Awards on iga-aastane rahvusvaheline kommunikatsiooniauhindade konkurss, mille eesmärk on anda elukutselistele kommunikatsioonisektori töötajatele võimalus jagada oma parimaid praktikaid ning auhinnata parimaid projekte ja kampaaniaid. Konkurssi “Baltic Communication Awards 2018? korraldasid Läti Suhtekorraldusfirmade Liit koos kommunikatsiooniagentuuridega Komunikâcijas Aìentûra/Edelman Affiliate ja Public ID Group.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018