Reklaami­monitooring: veebruar 2018

EV100
EV100

Kallist lisareklaami tõi sisse vabariigi aastapäev, firmade reklaamtervitused omakorda kergitasid keskmist müügihinda. Turgu vedasid Postimees ja Õhtuleht. Meediaanalüütik Toomas Leito analüüsib Eesti reklaamiturul toimuvat. Vaatluse all on 2018. aasta veebruar.

Võrreldes 2017. a. veebruariga suurenes viie juhtiva lehe reklaamimaht 14 külge ehk 2%, moodustades 894 külge. Käive suurenes 145 tuh. eurot ehk 11%, moodustades 1415 tuhat eurot. Lehtede veebireklaamikäive suurenes 13%. Veebireklaamifirmade (Delfi, SmartAD, Neti) käive suurene 8%. Rõõmustav trend -  käibe kasv paberkandjal jätkub: +8%.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018