Buduaar Meedia uus omanik on TV3

TV3 ja Buduaar Meedia OÜ omanikfirma MRG Creatives OÜ kirjutasid 20.02 alla müügilepingule, mille järgi Buduaar Meedia OÜ uueks omanikuks on TV3-e omanikfirma All Media Eesti.

12 aastat tegutsenud Buduaar Meedia peamisteks tegevusaladeks on naistele suunatud meelelahutusportaali Buduaar.ee haldamine, paberajakirjade Buduaar ja Buduaar Teen kirjastamine, kauplemisplatvormi Bturg opereerimine ning erinevate naistele suunatud trükiste kirjastamine ning ürituste korraldamine, sealhulgas taaskasutuse ostupeo Buduaari turg LIVE korraldamine.

“Olen Buduarile juba mõnda aega sobivat kosilast otsinud ning TV3 on parim võimalik. Buduaari ootavad ees põnevad uued ajad ja uus hingamine. Mul on hea meel, et saan jätkata firma tegevjuhi ja juhatuse liikmena, sest uusi ideid on palju, mida tahaks hakata realiseerima,” kommenteeris Buduaari Meedia tegevjuht ja haldusfirma MRG Creatives OÜ omanik Marge Tava.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018