Piia Põldmaa liitus Tabascoga

Piia Põldmaa
Piia Põldmaa

Eesti üks tugevamaid graafilisi disainereid Piia Põldmaa liitus hiljuti loovagentuuri Tabasco tiimiga. Viimased 6 aastat töötas Piia disainibüroos Identity.

Piia Põldmaa on kujundanud kõike, mida graafiline disainer kujundada saab. Väiksemad asjad mahuvad rahakotti ja suuremad hõlmavad kogu Euroopat. Hoolitseb püsivalt Facebookis Eesti disainerite grupi eest ja on üks Art Directors Club Estonia veduritest ning Eesti Disainiauhindade ürituse organisaatoritest.

Ta on teinud eelnevalt sadu reklaame, pakendeid ja brände nii DDBs, Raketis kui ka Identity's ning teenindanud seal 25 aasta jooksul sadu kliente nii Eestis kui väljaspool Eestit. Hetkel õpetab külalislektorina ka Eesti Kunstiakadeemias tudengeid.

Töövälisel ajal töötab ta emana, sõprade välimälu ja retseptikoguna, käsi- ja aiatöölisena, koduloomaaedniku ja botaanikuna, teatri- ja kinosõbrana. Lisaks on veel disainihull internetisõltlane ning raamatukolleksionäär, maailma kunstimuuseumide püsikülastaja, rännusell, pilvede vaatleja ja saja ja ühe asja ning mõtte laopidaja.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018