Absoluti töötajad heitsid riided seljast näitamaks, et tuntud viinatootjal pole midagi varjata

Kas sina võtaksid ennast oma tööandja nimel riidest lahti? Absoluti töötajad just seda tegidki, et osaleda julgete reklaamidega maailmas laineid löönud vodkabrändi uues reklaamvideos “The Vodka with Nothing to Hide”.

Humoorikas video viib vaataja paljastavale teekonnale, eesmärgiga näidata, kui läbipaistev ja keskkonnasõbralik on Absoluti tootmisprotsess alates nisuseemne külvamisest Lõuna-Rootsis Åhusis kuni viinapudeli tehaseväravatest väljumiseni.

Video, milles teeb kaasa 28 Absoluti töötajat - tootmistöölistest kuni ettevõtte tegevjuhi ja asepresidentideni - on üles ehitatud klassikalise uue töötaja sisseelamisvideo võtmes ning näitab samm-sammult, kuidas tänapäevane viinatootmine käib.

Vaata videot:

“Me oleme väga uhked oma viina kvaliteedi ja keskkonnasäästliku tootmisprotsessi üle. Meil on täielik kontroll iga tootmisetapi üle ja teeme oma tööd täieliku pühendumisega,“ kinnitab Absoluti tootmisala asepresident Anna Schreil, kes ka ise ühena 28-st töötajast filmis kaasa lõi.

Video režissöör on Sam Hibbard agentuurist BBH ning see on osa Absoluti pikemaajalisest kampaaniast “Create a Better Tomorrow, Tonight” (tõlkes “Loo parem homne juba täna”).

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib TURUNDUSE SPETSIALISTI

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

31. jaanuar 2019

HAVAS ESTONIA otsib LOOVKIRJUTAJAT

Havas Estonia

20. jaanuar 2019

DANSKE BANK GROUP otsib KOMMUNIKATSIOONIJUHTI Eesti filiaalis

Danske Bank AS Eesti filiaal

20. jaanuar 2019