Kuldmuna tähistab 20. juubelit

16. märtsil 2018 toimub Kultuurikatlas loovusfestivali Kuldmuna 2018 auhinnagala.

Suure hulga kuldmunadega pärjatud reklaamiagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht Urmas Villmann ütles, et Kuldmuna on väga erakordne sündmus, kuna tegemist on ainsa reklaamifestivaliga maailmas, kus võistlevad ja peaaegu ka sajaprotsendiliselt võidavad eestikeelsed reklaamid.

"Vaid Kuldmuna festival saab aru eestlase huumorist, Eesti kultuurikontekstist ja meie mõtteviisist ning ajaloost. Kuna Kuldmunale saadetakse ainult Eesti agentuuride reklaame ja neid hindavad needsamad inimesed, kes sinna reklaame saadavad, siis Kuldmuna on nagu masin, mis künnab põllu, äestab, külvab seemne, kastab, koristab vilja, jahvatab jahu, segab taigna, küpsetab saiad valmis… ja sööb need ise ära," kommenteeris ta.

Sel aastal toimub Kuldmuna eraldi Aasta Turundussündmusest Password:

  • Kuldmuna gala toimub 16. märtsil Kultuurikatlas: www.kuldmuna.ee 
  • Password koos Aasta Turundustegu etenduse ja galaga toimub 28. - 29. märtsil Nordea Kontserdimajas ja Apollo Solaris Kinos: www.password.ee 

Kuldmuna korraldava Eesti Turunduskommunikatsiooni Agentuuride Liidu (ETKAL) tegevjuht Lola Tehveri sõnul teeb tänavune Kuldmuna suure hüppe nii sisu kui ka vormi osas, lisandunud on mitmeid uusi kategooriaid. 


Möödunud aastal kandideeris Kuldmuna festivalile 589 tööd reklaami-, disaini-, digitaalse reklaami, meedia, PR ning üritusturunduse kategoorias. Auhinnagalal jagati välja 24 kuldmuna, 23 hõbemuna, 23 pronksmuna ning lausa seitse erimuna.

Pääsmete müük Kuldmuna auhinnagalale on alanud ning kuni 29.01 saab pileteid osta Ticketeri veebikeskkonnast soodushinnaga 99 eurot. Alates 30.01 maksab gala pääse 119 eurot.

ETKAL on Eesti üritusturundus-, reklaami-, meedia-, PR-, disaini- ja digiagentuuride ühine katusorganisatsioon.  

ETKALi liikmed on:

Tank, Artwerk, AD Angels, Creatum, IDEA, Taevas Ogilvy, Optimist, Newton, Zavod BBDO, Age McCann, Kontuur Leo Burnett, DDB Eesti, DIVISION, ADM, Refleks, Velvet, Neway, Ogilvy PR, Dalton, PR Concept, WOW Events, Elamusstuudio, Orangetime, Winston Wolf, Must Events, ID Production, JOLOS, Frank Events, Milestone Events.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

RUTHIE BELLE otsib TURUNDUSJUHTI

Ruthie Belle OÜ

22. veebruar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib TURUNDUSE SPETSIALISTI

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

31. jaanuar 2019