Saa tuttavaks - Aasta Turundustegu 2017 þürii

Vaata, kes kuuluvad tänavu Aasta Turundustegu auväärsesse þüriisse! Konkursile tööde esitamise tähtaeg on 28. veebruar 2018.

Þürii koosolek toimub 13. märtsil 2018, mil þürii valib välja finalistid, kes esitlevad oma töid Passwordi konverentsi laval Nordea Kontserdimajas 28. märtsil 2018. Passwordil valib þürii välja Aasta Turundustegu Grand prix võitja. Konkursi reglemendi koos uuendustega (tänavu lisandub ka väikese eelarvega kampaania kategooria) avaldab konkursi korraldaja Best Marketing (Äripäev AS) õige pea.

Aasta Turundustegu 2017 auväärsesse þüriisse kuuluvad:

Natalja Piiskoppel
Natalja Piiskoppel

NATALJA PIISKOPPEL, Carat UK, Global Stategy Director

Natalja on töötanud strateegiajuhina nii Baltikumis kui ka Saksamaal, kus ta Vizeum Globali rahvusvahelise tiimi liikmena vastutas ettevõtte suurte regionaalsete ja globaalsete klientide kommunikatsioonistrateegiate väljatöötamise eest. Tema klientide hulka on kuulunud BMW, Panasonic, Ferrero, Vans, Timberland jt. Hetkel elab ja töötab Natalja Londonis ning juhib Diageo (Johnnie Walker) globaalset kommunikatsiooni Carat Global tiimis.

Olav Osolin
Olav Osolin

OLAV OSOLIN, sisulooja

Pälvinud reklaamialal elutöö kuldmuna, on Olav Osolin tegutsenud viimastel aastatel sisuloojana nii televisioonis kui ka turunduse vallas. Kui tal jääb telestsenaariumide ja reklaamide kirjutamisest aega üle, siis istub ta kuskil þüriis, pannes ritta kas reklaame, laule, filme või turundusprojekte, olles selles vallas Eesti enimrakendatud talent.

Magnus Luþkov
Magnus Luþkov

MAGNUS LUÞKOV, Optimist Creative juht ja strateeg

Magnus on lõpetanud Tallinna Ülikooli Reklaami- ja imagoloogia eriala. Ta on olnud Seesam Elukindlustuse müügi- ja turundusjuht, alates 2009. aastast on ta Optimist Creative’i juht ja strateeg. Lisaks on Magnus ETKALi juhatuse liige ja loeb brändingu ja turunduse loenguid Tallinna Ülikoolis.

Olulisemad saavutused: Aasta agentuur 2017; Cannes Lions finalist 2017; Turundustegu 2016 finalist.

Helene Vetik
Helene Vetik

HELENE VETIK, Hmmm Creative Studio loovjuht

Hmmm Creative Studio kaasasutaja, disainer ja loovjuht Helene Vetik on varasemalt töötanud seitse aastat Taevas Ogilvy loovjuhi ja AD-na. Lisaks kirjutab ta kaastöid ajakirjale IDEE ja ta on asutanud blogi www.newkewl.com ning portaali portail.com. Helene on lõpeanud EKA graafilise disaini eriala. ADCE pärjas ta tänavu Aasta Disainer 2017 auhinnaga.

Roger Niitmäe
Roger Niitmäe

ROGER NIITMÄE, Bigbank Grupi turundusjuht

Roger on töötanud kogu oma professionaalse karjääri vältel turundusvallas, kokku üle 10 aasta, sellest esimesed 5 aastat erinevates rollides Nordea turundustiimis, järgmised 5 aastat Bigbankis. Roger on lõpetanud Tallinna Ülikoolis reklaami ja imagoloogia eriala.

Ivar Krustok
Ivar Krustok

IVAR KRUSTOK, Ekspress Meedia tootearenduse ja analüüsi osakonna juht

Enne Ekspress Meediaga liitumist oli Ivar mobiili- ja digiagentuuri Nexd digitaalmeedia juht ning mobiilireklaamiplatvormi AdCanvas ja veebikampaaniate automaatselt tegemise tööriista Frank.ai üks asutajaist. Ivaril on enam kui 7 aastat kogemusi digitaalturunduses - enne Nexdi oli ta Resolution Media Eesti juht (Omnicom Media Group) ning on lisaks tegutsenud ka Tallinna Ülikoolis digiturunduse lektorina.

MART PRÖÖM, Helmese projektijuht-analüütik

Varasemalt on Mart töötanud 5 aastat sotsiaalmeedia agentuuris GOAL ja 2 aastat digiagentuuris DreamGrow. Analüütikuna keskendub Mart tegevuste tulemuse mõõtmisele, et need oleksid äritegevusele kasumlikud. Vaba aja sisustab Mart peamiselt jalgpalli mängimisega.

Vasakul: Anne Tääkre
Vasakul: Anne Tääkre

ANNE TÄÄKRE, Kalevi turundusdirektor

Anne Tääkre juhitud Kalevi turundustiim võitis Aasta Turundustegu 2016 tiitli “Nurr” ðokolaadi brändiuuenduse töö eest. Anne on alates 2010. aastast AS Kalev turundusdirektor, varem töötanud AS Tere turundusosakonna juhatajana ja AS Puls müügi- ja turundusjuhina.

Mari-Liis Küppar

MARI-LIIS KÜPPAR, Baltika turundus- ja kommunikatsioonijuht

Enne Baltikasse tööleasumist töötas Mari-Liis Värska Vee turundus- ja tootearendusjuhina, Saku Õlletehase Balti brändijuhina ja Swedbankis erinevatel turundusega seotud ametikohtadel. Ta on õppinud Eesti Kunstiakadeemias moestilistikat, EBS-is rahvusvahelist ärijuhtimist ja TTÜ-s ärijuhtimist.

Tutvu konkursi reglemendiga: Aasta Turundustegu 2017 ja esita töö hiljemalt 28.02.2018!

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

RICKMAN TRADE OÜ is looking for a JURA PRODUCT MANAGER

Rickman Trade OÜ

26. oktoober 2018

OKO RESTORANID OÜ otsib MÜÜGIJUHTI

OKO Restoranid OÜ

01. november 2018