Heddy Ring asub tööle Telia Company jätku­suutlikkuse valdkonda

Heddy Ring
Heddy Ring

Alates 1. jaanuarist asub seni Telia Eesti toetustegevuste juhina töötanud Heddy Ring tööle Telia Company jätkusuutlikkusega tegelevasse üksusesse, kus hakkab vastutama ettevõtte rahvusvaheliste vastutustundlikkuse ja jätkusuutlikkusega seonduvate projektide koordineerimise eest.

„Tänapäeval on ettevõtte vastutustundlikkus omandamas üha olulisemat väärtust nii klientide, töötajate kui investorite silmis. Telia on oma äristrateegia sidunud ÜRO kestliku arengu eesmärkidega ning tegutseme aktiivselt selle nimel, et panustada ühiskonda üha enam. Seetõttu on ka vastutustundlik äritegevus, mitmekesisus, keskkonnasõbralikkus, laste turvalisus internetis ning meie töötajate kaasatus vabatahtlikku tegevusse digiühiskonna edendamisel üha olulisemalt fookuses,“ ütles Heddy Ring.

Heddy Ring vastutas Telia Eesti toetustegevuste ning CSR valdkonna eest, olles varasemalt ka Telia Eesti üritusturunduse ja partnersuhete juht. Ta on vastutanud toetustegevuste ning sotsiaalse vastutuse valdkonna eest ka Eesti Energias ning sellele eelnevalt Elionis. Tal on magistrikraad rahvusvahelises ärijuhtimises.

Telia Eesti toetustegevuste juhi ametikohale on seetõttu avatud konkurss ning kandideerida saab kuni selle nädala lõpuni SIIN.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

RICKMAN TRADE OÜ is looking for a JURA PRODUCT MANAGER

Rickman Trade OÜ

26. oktoober 2018

OKO RESTORANID OÜ otsib MÜÜGIJUHTI

OKO Restoranid OÜ

01. november 2018

DEKOOR otsib TURUNDAJAT - DISAINERIT

Dekoor

17. oktoober 2018