E-residentsuse turundustiimi juhiks sai Piret Reinson

Piret Reinson
Piret Reinson

Seni EASi turundust juhtinud Piret Reinson juhib alates oktoobrist e-residentsuse turundus- ja kommunikatsioonimeeskonda. EASi turundust juhib nüüdsest Elina Vilja ning Eesti brändi projekti Liisi Toots.

Alates juunikuust 2016 koostöös Eesti Disainimeeskonnaga Eesti brändi projekti ning EASi turundust juhtinud Piret Reinson liitus käesoleva aasta oktoobrist e-residentsuse programmiga. E-residentsus on täna Eesti tuntumaid projekte maailmas ning läbi selle programmi saame rääkida maailmale oma innovatiivse digitaalse ühiskonna lugu ning aidata ettevõtjaid üle maailma oma äri

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

RUTHIE BELLE otsib TURUNDUSJUHTI

Ruthie Belle OÜ

22. veebruar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib TURUNDUSE SPETSIALISTI

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

31. jaanuar 2019