Coop Pank avas Rahnu saarel pangakontori

Oktoobris turule tulnud Coop Panga huumorivõtmes teostatud lansseerimiskampaania keskmes on Rahnu saare elanikud, kes räägivad oma igapäevaelust.

Rahnu saar on 15,7 km pikkune saar, kus elab 208 inimest. Saarel elavad erakordsed inimesed, kes tegelevad eriliste asjadega, näiteks asub seal spioonikool ning transpordiks kasutatakse isesõitvaid mootorrattaid. Rahnu saarel avatud Coop Pank teeb saare elanike igapäevaelu lihtsamaks ja mugavamaks.

Rahnu saare lugu:

Coop Panga turundusjuht Tiina Tali rääkis, et lansseerimiskampaania eesmärgiks on tuua välja Coop Panga eristuv strateegia. “Coop Pank toob igapäevased pangateenused inimestele lähemale – Coopi kauplustesse üle Eesti. Eestimaise pangana hoolib Coop Pank elust igas Eestimaa nurgas,” lisas Tali.

Rahnu saar sümboliseerib ükskõik millist Eestimaa paika – kõiki neid väikseid ja suuremaid kohti, kus elavad erilised ja ettevõtlikud inimesed, kes soovivad tegeleda neile meeldivate asjadega ja kes vajavad oma igapäevaste toimingute jaoks panka, mis asub kodu lähedal ning pakub neile vajalikke teenuseid. “Rahnu saare reklaamikampaania räägibki sellest, et hea ja mugav elu peab olema võimalik igas Eesti paigas – Häädemeestest Avinurmeni, Tallinnast Võruni. Elementaarne ja mugav pangateenus peab olema lihtsalt ja mugavalt kättesaadav kõikjal üle terve Eesti,” rõhutas Tali.

Coop Eesti sooviks on olla kättesaadav igas Eestimaa nurgas. Sellest tulenevalt on ka lansseerimikampaania klipid filmitud Eestimaa eri paikades. Rahnu saare reklaamikampaania põhikanaliks on TV, mida toetavad digikanalid, sotsiaalmeedia ja POS-materjalid Coop kauplustes ja pangaesindustes.

Kampaania valmis koostöös reklaamiagentuuriga Optimist, klipid tootis Kuukulgur. Meediat planeerib Initiative, PR kommunikatsiooni teeb Agenda PR. TV-klippide peategelasena astub üles Rahnu saare elanik, keda mängib Ugala teatri näitleja Martin Mill.

Vaata videost, kuidas Rahnu saare reklaamklipid valmisid:

Coop Pank ühendab esimesena Eestis panganduse ja jaekaubanduse, tuues igapäevased pangateenused Coopi kauplustesse üle Eesti. See annab klientidele võimaluse kasutada pangateenuseid seal, kus nad seda kõige enam vajavad. Näiteks saab Coopi kauplustes asuvates pangapunktides avada pangakontot, taotleda Säästukaart Plussi või väikelaenu. Coop pangakaart annab Coopi kauplustes allahindluseid ja alates järgmise aasta kevadest saab võtta sularaha välja Coopi kaupluste kassadest üle Eesti. See tähendab, et Coop Panga klientide kasutuses saab olema Eesti suurim sularahateenuste võrgustik.

Coop Pangal on kaks arvelduspaketti – Rahn, mis sobib eelkõige Eestis sularahateenuseid kasutavale inimesele, ja Rändrahn, mis on mõeldud neile, kes soovivad ka välismaal viibides sularaha välja võtta ning tasuda pangakaardiga e-poodides. Coop Panga kliendid, kes kasutavad Rahnu või Rändrahnu arvelduspaketti, saavad sularaha ilma lisatasuta välja võtta kõikide Eesti pankade sularahaautomaatidest.

Coop Pank on Eesti kapitalil põhinev universaalpank, mille enamusosanik on Eesti ainus ühistuline jaekaubandusgrupp Coop Eesti. Coop Panga eesmärgiks on kasutada ära jaekaubanduse ja panganduse vahel tekkivat sünergiat ning tuua igapäevased pangateenused taas inimeste kodu lähedale. Coop Pank koos tütarettevõtetega annab tööd rohkem kui 200 inimesele peakontoris ja 14 üle Eesti paiknevas esinduses. 19 ühistust koosneval Coop Eestil on umbes 350 kauplust, 80 000 eraisikust omanikku ja ligi 600 000 püsiklienti.

Fotod: Villem Sooster

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

RICKMAN TRADE OÜ is looking for a JURA PRODUCT MANAGER

Rickman Trade OÜ

26. oktoober 2018

OKO RESTORANID OÜ otsib MÜÜGIJUHTI

OKO Restoranid OÜ

01. november 2018