Digitegu þürii: Kas mobiilikategooria alaesindatus konkursil näitab, et mobiiliturundusse Eestis ei panustata?

Karola Karlson, Taxify
Karola Karlson, Taxify

“Liiklus mobiilsetes seadmetes on ju väga suur, miks esitati sellesse kategooriasse vaid 2 tööd?” imestavad þüriiliikmed. Loe, mida þürii veel Digitegu 2017 konkursile esitatud töödest räägib. Kes need kommentaarid kõrva taha paneb, võib järgmisel aastal sellest omajagu kasu lõigata.

Üldiselt leiavad þüriiliikmed, et esitatud tööde tase oli sel aastal küllaltki hea ja kohati olid lahendused lausa maailmatasemel. “Samas oleks tase olnud veelgi parem, kui kõikide tööde puhul oleks esitatud piisavalt andmeid, et tulemustest aru saada. Kui ettevõte juba esitab töö konkursile, peaks arvestama, et tuuakse välja mõned konkreetsed numbrid. 75% þürii hindest oli tulemuslikkuse eest

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

RUTHIE BELLE otsib TURUNDUSJUHTI

Ruthie Belle OÜ

22. veebruar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib TURUNDUSE SPETSIALISTI

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

31. jaanuar 2019