Eesti Meedia uus turundus­direktor on Karin Golubev

Karin Golubev
Karin Golubev

Karin Golubev võttis Eesti Meedia seniselt turundusdirektorilt Heili Klandorf-Järvsoolt teatepulga üle esmaspäeval, 23.oktoobril 2017.

Karin Golubev tegutseb turundusmaastikul alates 2006. aastast. Turunduskarjäär algas tal Saku Õlletehases ROCKi ja Tuborgi brändijuhina. Alates 2016. aasta  augustist on ta olnud seotud Eesti Meediaga – kõigepealt Postimees Grupi turundusjuhina ja ettevõtete liitmisel Eesti Meedia prindi- ja online valdkondade turundusjuhina.

"Otsus lahkuda Baltikumi suurima meediakontserni turundusdirektori ametikohalt oli minu otsus. 11 aastat ettevõttes töötades olen andnud endast maksimumi ja aeg on edasi liikuda,» põhjendas Heili Klandorf-Järvsoo oma otsust. "See on see hetk, kui tead ja tunned, et sinu töö on selleks hetkeks eesmärgipäraselt tehtud ja pead minema. See on selline “Kas nüüd või veel pikka aega mitte” tunne ja 11 aastat ettevõttes on pikk aeg. See on hea tunne, kui oled valmis südamerahus liikuma isegi veel teadmata, kuhu," lisas ta.

"Meil on kahju, et Heili on otsustanud meie ettevõttest lahkuda, kuna töö, mis ta turundusdirektorina on teinud Eesti Meedia kui brändi elluäratamisel ning kõigi meie meediaettevõtete ühinemisjärgselt turundustiimide liitmisel, on olnud suurepärane ja igati edukas. Austan pärast nii suurt panustamist Heili soovi aeg maha võtta," kommenteeris Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann.

Karin Golubevi CV:

2017 – ... Eesti Meedia turundusdirektor
2016 – 2017 Postimees Grupi turundusjuht, Eesti Meedia prindi- ja online valdkondade turundusjuht
2015 – 2016 UAB Sicor Biotech Eesti Filiaali (TEVA Eesti) käsimüügiravimite toote- ja müügijuht
2014 – 2015 SIA L’Oreal Baltic Eesti filiaali müügijuht
2010 – 2014 Carlsberg Baltikumis tootejuht
2006 – 2010 Saku Õlletehases tootejuht

2007. aastal lõpetas Karin EBS-is ärijuhtmise magistriõppe. Täiendab ennast pidevalt nii turunduse kui inimeste & nende juhtimise/mõistmisega seotud koolitustel.

 

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OKO RESTORANID OÜ otsib MÜÜGIJUHTI

OKO Restoranid OÜ

01. november 2018

RICKMAN TRADE OÜ is looking for a JURA PRODUCT MANAGER

Rickman Trade OÜ

26. oktoober 2018