Äripäeva raadio: Hea reklaam on halva toote kõige kiirem tapja

"Ära müü seda, mida sa tahad müüa, vaid seda, mida inimesed tahavad osta. Hea sõnumi abil saab hakkama ka väiksema eelarvega," rääkis kommunikatsiooniekspert ja Best Interneti esineja Kadri Lainas eile Äripäeva raadios. Intervjueeris Äripäeva peadirektor Igor Rõtov.

Pikemalt sel teemal 2. novembril Best Internetil: www.bestinternet.ee 

Sotsiaalmeedia ajastul pole kommunikatsooni võimalik kontrollida: lõplike tõdede kuulutamise asemel tuleb asuda oma sihtgrupiga dialoogi ja aktsepteerida ka eriarvamusi. Kontrolli kaotamine on hirmutav, aga kuidas ennast seejuures mugavalt tunda? . Kadri Lainas teebki Best Internetil ettekande: „Kuidas kaotada kontroll oma kommunikatsiooni üle (ja tunda ennast mugavalt)“.

Kadri Lainas on partner ja konsultant sõnumiagentuuris Akkadian, mille nad koos Daniel Vaarikuga 2015. aastal asutasid. Akkadian konsultatsioonibüroo klientide hulgas on nii suurettevõtteid, start-up’e kui riigiasutusi. Aastatel 2008-2015 töötas Kadri Prisma Peremarketi turundus- ja kommunikatsioonidirektorina, veelgi varasemalt konsultandina kommunikatsioonibüroos Jugaste, Liiva ja Seimann ning brändijuhina Kalevi Kommivabrikus.

2. novembril toimub Tallinnas Eesti digitaalturunduse aastakonverentsi Best Internet 2017 raames sessioon nimega „Sisuturundus ja Online PR“, kus esinevad Akkadiani partner Kadri Lainas, Callisto partner Merlis Nõgene, House of Harvey kaasasutaja Pixie Sartang (Rootsi) ning Hamburg & Partnerid partner Jan Jõgis-Laats.

Alates 4. septembrist hakkas tööle Äripäeva raadiojaam, mida kuuleb Tallinnas ja Harjumaal sagedusel 92,4 MHz. Raadio projekti veab Trio LSL Raadiogrupi kunagine juht Priit Jõgi.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018