Suur skandaal Wall Streeti „Kartmatu tüdruku“ ümber

Adweek kirjutab: Wall Street’i ikoonilise „Kartmatu tüdruku“ kuju püstitanud investeerimisfirma State Street Corp. on sunnitud maksma ühtekokku 5 miljonit dollarit enam kui 300 naisele ja 15 mustanahalisele töötajale, kellele on föderaalauditi kohaselt makstud vähem kui nende valgetele meeskolleegidele.

Selleaastase USA tööministeeriumi (Department of Labor) audit järeldas, et alates 2010. aasta 1. detsembrist on ettevõte diskrimineerinud naisi kõrgematel ametikohtadel nagu asepresident (vp), vanem-asepresident (svp) ja tegevjuht, makstes neile madalamat baaspalka, boonuseid ja kompensatsioone võrreldes nende meeskolleegidega.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

RUTHIE BELLE otsib TURUNDUSJUHTI

Ruthie Belle OÜ

22. veebruar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib TURUNDUSE SPETSIALISTI

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

31. jaanuar 2019