Turundajad: Eestis on vähe värskeid ja innovaatilisi turunduslahendusi

Arabella Arro, Kalevi tootegrupijuht
Arabella Arro, Kalevi tootegrupijuht

“Eestis kipuvad turunduslahendused tihti korduma,” ütlevad kolm turundusentusiasti, kes jagavad muljeid eelmisel aastal külastatud Amsterdami turunduskonverentsilt. “Väliskonverentsil külastatud kohalike ettevõtete kohati hullud ideed annavad julgust ka ise midagi uut proovida.”

Miks külastasid eelmisel aastal Amsterdami turunduskonverentsi ja milliste ideedega sealt naasid? Vastavad Kalevi tootegrupijuht Arabella Arro, MyFitnessi turundusjuht Marika Mäsak ja Circle K turundusjuht Diana Veigel, kes külastasid eelmisel aastal Best Marketingi korraldatud Amsterdami turunduskonverentsi ja tulevad sel aastal ka Berliini.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

RICKMAN TRADE OÜ is looking for a JURA PRODUCT MANAGER

Rickman Trade OÜ

26. oktoober 2018

OKO RESTORANID OÜ otsib MÜÜGIJUHTI

OKO Restoranid OÜ

01. november 2018