Balticbestil esineb Lingvisti turundusjuht Scott Dodson

Scott Dodson
Scott Dodson

Scott Dodson on toote- ja turundusjuht keeleõppeprogrammi arendavas Eesti idufirmas Lingvist. Alates sellest, kui Scott Lingvisti tiimiga 2015. aastal liitus, on programmi kasutajate hulk kasvanud 80 000-lt 850 000-le.

Scott ise on sariettevõtja ning pikalt tegutsenud gaming-sektoris. Enne Lingvistiga liitumist juhtis ta Virgin Poker tegevust ning oli turundus- ja tootejuht Briti ettevõttes Gamesys. USA-s elades asutas ja juhtis ta ettevõtteid nagu Divide By Zero Games, Tenacious Games ja Flying Rhino Studios. Tal on ka oma konsultatsioonifirma Motivational Design ning ta on aidanud turule tulla erinevatel toodetel enam kui 20 erineval turul. Scott tegeleb aktiivselt ka mentorlusega erinevates inkubaatorites, nt Microsoft Ventures, Techstars ja Emerge Education. 

30. augustil kogunevad Baltikumi juhtivad turundajad ja agentuurid Telliskivi loomelinnakusse Balticbestile, et anda algavale sügishooajale väärikas avalöök. Tule ka! Registreeri end hiljemalt 25. augustil: www.balticbest.eu 

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused