Tallink Grupil uus kommunikatsiooni­juht

Katri Link
Katri Link

Alates sellest nädalast töötab Tallink Grupi kommunikatsioonijuhina Katri Link, kes on 10 aastat elanud ja tegutsenud kommunikatsioonivaldkonnas UK-s.

Kommunikatsioonivaldkonnas on Katri tegutsenud üle 10 aasta, enamuse sellest Eestist väljas. Nimelt elas ta aastatel 2005-2016 Ühendkuningriigis ning sealse taustaga on ka tema tegevus kommunikatsioonivaldkonnas. Viimane töökoht oli tal seal aastatel 2008-2016 rahvusvahelises finantsettevõttes Ecclesiastical grupi avalike suhete juhina, mille tegevus toimus UK, Iirimaa, Kanada, Austraalia ja Uus-Meremaa turgudel. UK-s töötas Katri kommunikatsioonivaldkonnas lisaks ka energiasektoris, kunagises British Nuclear Fuels Ltd grupis.

Enne UK-sse kolimist oli Katri Eestis aastatel 2003-2005 Politseiametis välissuhete osakonnas juhtivspetsialist ning tegeles Eesti Politsei rahvusvaheliste suhete ja projektidega.

Eestisse tagasi kolis ta perega eelmise aasta oktoobris, mil alustas tööd nõunikuna Riigikantseleis Euroopa Liidu sekretariaadis Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise kommunikatsioonimeeskonnas. „Eesistumisega seonduvat kommunikatsioonitööd jõudsin teha selle aasta juuli lõpuni, kuni Tallink tegi tööpakkumise, millest oli raske keelduda,“ kommenteeris Katri.

Katri on lõpetanud Tartu Ülikooli inglise filoloogia eriala ning on paberite järgi eesti-inglise tõlk/tõlkija. Turunduse ja kommunikatsioonivaldkonnas on tal UK Chartered Institute of Marketing ja Chartered Institute of Public Relations diplomid ning Public Relations Academy Communications Leadership diplom.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

LENNUTA MEID ORBIIDILE. Otsime TURUNDUSSPETSIALISTI

Porto Franco OÜ

25. juuni 2018

TELIA otsib KODUTEENUSTE TURUNDUSJUHTI

Telia Eesti AS

29. juuni 2018

Otsime TURUNDUSSPETSIALISTI

Rentest AS / Mobire Eesti AS

01. juuli 2018