EASi strateegilist kommunikatsiooni hakkab juhtima Piret Pert

Piret Pert
Piret Pert

Viimased seitse aastat Vabariigi Presidendi sise- ja välisriikliku meediasuhtluse ning presidendi kantselei avalike suhete juhtimise eest vastutanud Piret Pert alustab tööd Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) kommunikatsioonijuhina, keskendudes asutuse strateegilisele kommunikatsioonile.

“Mul on hea meel jätkata tööd Eesti riigi heaks, aidata oma tegevusega kaasa meie majanduse ja ettevõtluskeskkonna edendamisele ning panustada Eesti tuntuse suurendamisse,“ sõnas Pert.

Seni töötas Pert Vabariigi Presidendi Kantselei avalike suhete osakonna juhatajana, koordineerides riigipea sise- ja välisriiklikku meediasuhtlust ning mitmete riiklike suurürituste nagu iseseisvuspäeva tähistamine 24. veebruaril ja taasiseseisvumispäeva tähistamine 20. augustil, meediatööd. Ta oli eelmise riigipea üleskutsete „100 Eesti eelist” ja „Meie Eesti head asjad“ eestvedaja, mis auhinnati Kuldmuna loovkonkursil kuldmunaga.

Pert on töötanud Euroopa Parlamendis ja riigikogus ning erinevatel ametikohtadel meediasuhteid juhtinud nii presidendi valimiste, Euroopa Parlamendi valimiste, Riigikogu valimiste kui ka kohalike omavalitsuste volikogude valimiste ajal.

Piret Pertil on cum laude magistrikraad Tallinna Tehnikaülikooli turunduse ja juhtimise erialal, magistrikraad Tallinna Ülikooli kommunikatsiooni erialal ja magistrikraadile vastav kvalifikatsioon Tartu Ülikooli ajakirjanduse erialal. Erialaselt on ta ennast täiendanud Indias New Delhi ärikoolis International Management Institute ja Ameerika Ühendriikides.

Pert on Eesti Suhtekorraldajate Liidu liige ning hinnanud Baltimaade PR auhindade rahvusvahelise žürii liikmena regiooni hõlmavaid kommunikatsiooniprojekte.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

TELIA otsib KODUTEENUSTE TURUNDUSJUHTI

Telia Eesti AS

29. juuni 2018