Telia Eesti turundusüksuse juhiks saab Ranno Pajuri

Ranno Pajuri
Ranno Pajuri

Alates septembrist asub Telia Eesti turundusosakonna juhina tööle Ranno Pajuri. Viimased 2 aastat juhtis Ranno Äripäevas erinevaid turundusprojekte ning pani aluse Äripäeva digitaalsete toodete müügiedule.

Rannol on enam kui 20 aastane turunduse juhtimise kogemus. Ta on varem töötanud Danske Banki Balti pangandusüksuse turunduse ja kommunikatsiooni juhina ning Eesti Energia turundusdirektorina. Viimase 4 aasta jooksul on Ranno nõustanud üle 40 erineva ettevõtte ja organisatsiooni. 

Ranno tegutses kuni viimase ajani konsultatsioonifirmas Target One turundusstrateegina. Nüüd aga taandub ta sellest rollist ja müüb ma osaluse ettevõttes ära. Target One jätkab oma klientide teenindamist juhtiva partneri Margus Žuravljovi eestvedamisel. "Konsultatsioonifirmas passiivset osalust omada pole mõtet," kommenteeris Ranno otsust osalus müüa.

„Mulle on alati meeldinud olla suurte muudatuste juures. Telia turundusüksusel seisavad ees väga põnevad ajad. Koos inimeste ostu- ja käitumisharjumustega muutub ka turundus järjest rohkem personaalsemaks, automatiseeritumaks ja digitaalsemaks. Ma ei suutnud ära öelda võimalusele saada kogemus turundusfunktsiooni ümberkujunemisest Eesti juhtiva telekomiettevõtte turunduse tiimis,“ selgitas Ranno oma otsust loobuda konsultatsiooniärist ning keskenduda vaid ühele ettevõttele.

Telia Eesti turundustiimis töötab 12 inimest ja see on osa ettevõtte e-äri üksusest.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Salonplus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Salonplus Baltic OÜ

27. mai 2018