Sügisel turule tulev Coop Pank avalikustas uue kaubamärgi

Sel sügisel saab Krediidipangast Coop Pank, mis kuulub Eesti suurima turuosaga toidu- ja esmatarbekaupluste gruppi Coop. Seoses uuendustega saavad värske väljanägemise 12 pangakontorit, millele lisaks avatakse pangapunktid enam kui 350 Coopi kaupluses üle Eesti. Coop Pank avalikustas täna uue kaubamärgi visuaalse identiteedi.

Coop Panga juhatuse esimees Margus Rink lausus, et uus kaubamärk rõhutab Coop Panga kuulumist samasse gruppi Coopi jaekauplustega. “Uus kaubamärk on kooskõlas meie äristrateegiaga: kui siiani on tegutsenud Eestis nii pangad kui kauplused eraldiseisvalt, siis loodav Coop Pank teeb lihtsad pangandusteenused kättesaadavaks ka Coopi kauplustes,” ütles Rink.

Pank kolib kodule lähemale

“Erinevalt teistest universaalpankadest, mis on seadnud fookuse suurematele linnadele ja tõmbavad mujal oma tegevust kokku, püüame meie olla lähedal kõigile Eesti inimestele - Häädemeestest Alutaguseni, Tallinnast Võruni. Coop Panga strateegia on üles ehitatud panganduse ja kaubanduse integreeritusele ja sellest tekkivale sünergiale, mis on kasulik nii kauplustele kui pangale ja lubab meil oma teenuseid pakkuda ka nendest Eesti nurkades, kust teised pangad on oma esindused ja isegi pangaautomaadid ära viinud,” lausus Rink.

Üle 350 pangapunkti üle Eesti

Krediidipank võtab Coop Panga ärinime ja kaubamärgi ametlikult kasutusele tänavu sügisel. Suve lõpus ja sügisel saavad Coop Panga brändile vastava väljanägemise 12 Krediidipanga kontorit üle Eesti. Samal ajal on plaanis avada mitmel pool uusi panga esindusi ning teha lihtsamad pangateenused järk-järgult kättesaadavaks enam kui 350 Coopi kaupluses Eestis. Narvas, Pärnus, Viljandis, Kuressaares ja Lasnamäel kolivad Coop Panga esindused sama katuse alla lähima Coopi kauplusega.

Kliendikaardina toimiv pangakaart

Lisaks pangakontoritele saavad sügisel uue väljanägemise Coop Panga klientidele väljastatavad deebet- ja krediitkaardid, mis toimivad ühtlasi ka Coopi kaupluste kliendikaardina. Paljudele Eesti inimestele on tuttav Coopi kauplustes toimiv Säästukaardi süsteem. Edaspidi kehtivad lojaalsusprogrammi soodustused ka Coop pangakaardi omanikele. Samuti võimaldavad uued pangakaardid puutevabal tehnoloogial põhinevaid viipemakseid.

Tiina Tali
Tiina Tali

Eestimaine pank

Coop Pank investeerib uue kaubamärgi kasutusele võtmisesse, pangakontorite renoveerimisse ja uute esinduste avamisse kokku ligikaudu 1,5 miljonit eurot“Uues brändis kasutatavad värvid ja kujunduselemendid väljendavad meie olulisemaid põhiväärtusi ehk eestimaisust, ühistulisust ja regionaalset kohalolekut. Seejuures soovime olla selgelt ja äratuntavalt Coopi kauplustega sama grupi liige,” selgitas Coop Panga turundusjuht Tiina Tali, kes lisas, et uue kaubamärgi välja töötamisel tehti koostööd reklaamiagentuuriga Optimist.

 “Koos ärinime ja kaubamärgi vahetusega uuenevad ka meie koduleht, internetipank ja mobiilipank ning saavad ühtse, uuele kaubamärgile vastava ilme kõik Krediidipanga kontorid,” lausus Tali.

Mis on Coop Eesti?

Eesti ainus ühistuline jaekaubandusgrupp Coop Eesti, mille müügivõrgustikku kuulub enam kui 350 kauplust üle Eesti, ostis tänavu jaanuaris varem Moskva Pangale kuulunud enamusosaluse AS Eesti Krediidipangas. Coopi eesmärgiks on luua Krediidipanga põhjal tugev Eesti kapitalil põhinev Coop Pank, mis kasutab ära jaekaubanduse ja panganduse vahel tekkivat sünergiat ning toob igapäevased pangateenused taas inimeste kodu lähedale. 19 ühistust koosneval Coop Eestil on umbes 80 000 eraisikust omanikku ja ligi 600 000 püsiklienti.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused