Broneeri Berliini Turundus­konverentsi täispakett Reisieksperdi abiga

Berliini Turunduskonverentsi pilet sisaldab konverentsi, ettevõtete külastusi, õhtusööki saabumise õhtul, kohvi- ja lõunapause ning vastuvõttu Eesti saatkonnas Berliinis. Lisanduvad lennupiletid ja majutus. Broneeri konverentsi täispaketti koos majutusega konverentsihotellis ja lennupiletite ning lennujaamatransfeeridega mugavasti Reisieksperdi abiga!

Berliini Turunduskonverents kestab kaks täispikka päeva (lisaks saabumise ja lahkumise päevad). Ühel päeval (22.11) toimub konverents paljude huvitavate esinejatega. Teisel päeval (23.11) külastame Saksa ettevõtteid ja kohtume nende ettevõtete turundusinimestega. 

Konverentsiprogrammi leiad siit: www.berliiniturunduskonverents.ee 

Konverentsi korraldab Best Marketing (Äripäev AS).

Et konverents saaks ühise ja rõõmsa alguse juba Talinna Lennujaamaas, on Best Marketingi reisipartner Reisiekspert koostanud 3- ja 4-päevased reisipaketid. Reiside väljumised Tallinnast on 21. novembril, majutus konverentsihotellis Golden Tulip Berliin 4*, erinevus on tagasilennu päevas - kas 23. või 24. novembri õhtul. Paketti kuuluvad lennujaamatransfeerid.

Reisiekspert leiab lahenduse ka kõigile erisoovide (muud lennukuupäevad, teised hotellid jms), lisaks vormistab Reisiekspert reisikindlustuse. Soovijatel võimalus näiteks lisatasu eest broneerida majutus ka 5* hotellis Palace Berlin.

Berliin on täna Euroopa üks trendipealinnadest ning iga Eesti turundaja saab sealt ideid ja inspiratsiooni, mida Tallinnas ellu rakendada. Vaata, kes on juba osalejate nimekirjas ja tule koos Eesti turundajate delegatsiooniga novembris Berliini!

Berliini Turunduskonverentsi pilet 899 € (käibemaksu ei lisandu) sisaldab konverentsi, ettevõtete külastusi, õhtusööki saabumise õhtul, kohvi- ja lõunapause ning vastuvõttu Eesti saatkonnas Berliinis. Lisanduvad lennupiletid ja majutus.

Broneeri majutus konverentsihotellis ja lennupiletid koos lennujaamatransfeeridega või konverentsi täispakett mugavasti Reisieksperdi abiga siin!

Reisieksperdi registreerimis- ja korraldusinfo:
Evelin Raidma
Tel: +372 6108613
E-post: evelin.raidma@reisiekspert.ee 

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Salonplus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Salonplus Baltic OÜ

27. mai 2018