Wall Streeti kartmatu tüdruk tegi Cannes Lionsil ajaloolise rekordi

Laupäeval lõppenud Cannes Lions 2017 festivali kõige ihaldusväärseima auhinna ehk Titanium Grand Prix võitis "Fearless Girl". Kokku viis "Fearless Girl" tänavu Cannes'ist koju 4 Grand Prix'd ja 18 lõvi, saavutades nii festivali ajaloos enim auhinnatud kampaania staatuse.

Investeerimisfirma State Street Global Advisors lõi agentuuri McCann New York abil kampaania "Fearless Girl" (tõlk. kartmatu tüdruk), et tutvustada eraldi fondi, mille kaudu sai teadlikult sugudevahelist võrdsust toetada ja investeerida ettevõtetesse, kus juhivatel positsioonidel on rohkem naisi.

2017. aasta naistepäeva öösel püstitati Wall Streetile julge tüdruku kuju, mis seisab kartmatult vastamisi seal juba varem seisnud pullikujuga, sümboliseerimaks nende naiste vaprust, kes ärimaailmas läbi löövad. Kampaania saavutas 24 tunniga globaalse tuntuse.

Vaata kõiki Titanium kategooria võidutöid siit: Cannes Lions 2017

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

RICKMAN TRADE OÜ is looking for a JURA PRODUCT MANAGER

Rickman Trade OÜ

26. oktoober 2018

OKO RESTORANID OÜ otsib MÜÜGIJUHTI

OKO Restoranid OÜ

01. november 2018